Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde să pun lichid de răcire în Suzuki Vitara?

În acest articol vom vorbi despre încă o chestiune din seria despre îngrijirea mașinii. Acesta este nivelul lichidului de răcire și mai precis unde se pune lichid de racire in Suzuki Vitara? Pentru aceasta, vom începe acest ghid cu un mic memento cu privire la beneficiul asigurării nivelului lichidului de răcire al mașinii dvs., apoi, unde se umple lichidul de răcire la Suzuki Vitara? Și, în sfârșit, cum să faci nivelul acestui faimos lichid.

De ce să umpleți nivelul lichidului de răcire la o Suzuki Vitara?

Înainte de a explica unde este lichidul de răcire la Suzuki Vitara, începem pagina noastră de conținut amintindu-vă ce este beneficiul de a garanta un nivel ideal de lichid de răcire ? Lichidul de răcire al unui Suzuki Vitara are o funcție vitală în buna funcționare a unității dvs. de motor, adevărul este că va circulă în ea pentru a capta căldura generată de procesul său și a o transfera la caloriferul tău care are scopul de a-l face să scadă temperatura . Este cu atât mai util când temperaturile exterioare sunt ridicate sau când conduceți cu viteză limitată și răcirea naturală prin aer exterior nu este utilă. Fără lichid de răcire, unitatea dvs. de motor ar fi supraîncălzi după doar câteva minute, iar acest lucru ar duce la defecțiunea unității motorului, de unde și importanța de a avea un nivel ideal de lichid de răcire în orice moment. Dacă nivelul lichidului de răcire scade sub nivelul minim, circulația lichidului de răcire în sistemul de răcire ar putea fi afectată și, prin urmare, performanța acestuia poate fi limitată sau chiar zero dacă este prea scăzută. În cele din urmă, dacă este prea mare, presiunea poate fi prea mare și poate provoca o scurgere care poate provoca și defectarea unității motorului.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Suzuki Vitara?

Unde să pun lichidul de răcire în Suzuki Vitara?

Acum trecem la pasul de care probabil sunteți cel mai interesat, unde se pune lichid de racire in Suzuki Vitara? Acum ești conștient de importanța de a avea întotdeauna nivelul ideal al acestui lichid de răcire. Pentru a-l găsi este foarte, foarte ușor, iată diferiții pași care vă permit să găsiți rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Suzuki Vitara dvs.:

 • Înainte de a face orice, așteptați câteva minute până se încălzește motorul pentru a nu vă arde când faceți nivelul lichidului de răcire.
 • Scoate capota mașinii tale.
 • Trebuie să localizați rapid rezervorul de expansiune care conține lichidul de răcire al Suzuki Vitara dvs., acesta se află în general într-unul din cele 4 colțuri ale blocului motor, pentru a-l localiza trebuie doar să căutați un recipient de plastic cu capac din plastic negru sau galben. cu un logo de pericol sau un termometru în partea de sus.

Cum să umpleți nivelul lichidului de răcire la o Suzuki Vitara?

Acum că ai identificați unde este lichidul de răcire în Suzuki Vitara dvs , vom explica cum să facem nivelul acestuia. Nimic nu poate fi mai puțin complicat, trebuie doar să urmați câțiva pași de mai jos:

 • Cumpărați dacă nu aveți lichid de răcire în magazin, este doar apă curată cu antigel adăugat.
 • Verificați pe partea laterală a rezervorului de expansiune al Suzuki Vitara dvs. nivelul rezervorului de expansiune. Observați doar dacă vă aflați între marcajul „min” și „max”, dacă vă aflați mai mult spre sau mai jos sub marcajul „min”, puteți continua să urmați acești pași, altfel nivelul lichidului dvs. este suficient de bun

  .

 • După ce ați așteptat să se răcească motorul, puteți deschide capacul lichidului de răcire al mașinii dvs.
 • Adăugați ușor lichid de răcire în rezervorul de expansiune al Suzuki Vitara, verificând în mod repetat.
 • Încercați să ajungeți la mijlocul indicii de pe partea laterală a vazei, nu treceți peste marcajul „max”.
 • Dacă sunteți deasupra, nu porniți unitatea motorului și, cu o seringă, scoateți excesul de lichid de răcire.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Suzuki Grand Vitara?

Dacă unitatea motorului Suzuki Vitara dvs. se încălzește în ciuda nivelului lichidului de răcire, citiți această pagină de conținut, veți avea posibilitatea de a găsi cauzele acestei probleme.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Suzuki Vitara, accesați categoria noastră Suzuki Vitara.

Legătura cu publicația principală