Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Touran?

Mașinile recente sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Touran, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele opțiuni precum aerul condiționat sunt esențiale, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta inevitabil confortul mașinii tale. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați complicațiile cu siguranța si mai ales sa găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Touran. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce circumstanțe ar putea fi important să schimbați siguranța aerului condiționat la Volkswagen Touran, apoi unde este siguranța aerului condiționat la Volkswagen Touran .

De ce să schimbi siguranța aerului condiționat la Volkswagen Touran?

.

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței de aer condiționat a Volkswagen Touran prin interesul de a-l schimba. Este posibil să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Evident, dacă dvs Aerul condiționat nu funcționează la Volkswagen Touran mai mult, dacă l-ați reîncărcat deja, ați verificat eventuale scurgeri în sistem și dacă ați verificat dacă compresorul de aer condiționat este funcțional, este foarte posibil ca siguranța să fie cauza. Ar trebui să știi că o siguranță funcționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Touran . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si confirma ca filamentul este inca intact printr-o simpla verificare vizuala. În general, vei dori schimba siguranta aerului conditionat a unui Volkswagen Touran cand nu mai functioneaza fara motiv aparent .

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Touran?

Unde este siguranța aerului condiționat la Volkswagen Touran?

Vom căuta acum unde siguranța aerului condiționat de pe Volkswagen Touran este. Sistemul de aer condiționat este conectat la mai multe componente electronice și ar putea fi mai multe siguranțe legate de acesta pe mașina dvs., în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Totuși, pe lângă siguranțe, există și un releu care gestionează procedura corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta unul după altul găsiți siguranța și releul de aer condiționat la Volkswagen Touran .

Înlocuirea siguranțelor interne de aer condiționat ale Volkswagen Touran

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale sistemului de aer condiționat al Volkswagen Touran. Pentru asta va trebui să mergi la cutia de siguranțe a autovehiculului dumneavoastră . Dacă nu îl găsiți, vă rugăm să rețineți că este aproape de volanul dvs., veți găsi locația exactă datorită manualului Volkswagen Touran.

  • Parcurgeți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța(le) de aer condiționat al Volkswagen Touran , verificați toate siguranțele cu cuvântul „aer condiționat” în numele lor.
  • Scoateți cu atenție siguranța(le) aerului condiționat cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele eșuează, schimbați-l cu o siguranță nouă . Ca ultim remediu, vă puteți duce mașina la tehnicianul dumneavoastră, astfel încât acesta să poată verifica mai atent cauza problemei dumneavoastră.
  • După ce schimbați siguranța aerului condiționat în autovehiculul dvs., reasamblați și testați aerul condiționat.

Înlocuirea releului siguranței pentru aer condiționat al Volkswagen Touran

În sfârșit, vom descoperi acum cum să verificați starea releului de aer condiționat din autovehiculul dvs. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Volkswagen Touran, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru locația releului de aer condiționat sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este de obicei releul compresorului de aer condiționat.
  • Schimbați releul cu un alt releu pentru a vă testa aerul condiționat sau schimbați-l cu unul nou
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Touran 2

Acum știi cum să găsiți siguranța de aer condiționat a autovehiculului dvs , daca sunteti in cautarea altor sigurante precum siguranta demaror pe Volkswagen Touran, sau siguranta claxonului, nu ezitati sa consultati articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию