Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Tiguan?

Automobilele recente sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, trecem, din păcate, și prin dezavantaje. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Tiguan, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele opțiuni precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că necazurile de aer condiționat vor afecta, fără îndoială, confortul mașinii tale. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm remediați complicațiile cu siguranța si mai ales sa găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Tiguan. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce scenarii poate fi relevant să înlocuiți siguranța aerului condiționat pe Volkswagen Tiguan, apoi unde este siguranța aerului condiționat la Volkswagen Tiguan .

De ce să înlocuiți siguranța aerului condiționat la Volkswagen Tiguan?

.

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței de aer condiționat a Volkswagen Tiguan prin beneficiul schimbării acestuia. Este posibil să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Într-adevăr, dacă dvs Aerul condiționat nu funcționează la Volkswagen Tiguan Mai mult, dacă l-ați reîncărcat deja, ați verificat eventualele scurgeri în sistem și dacă ați verificat dacă compresorul de aer condiționat este funcțional, este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Ar trebui să știi că o siguranță funcționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Tiguan . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si verifica daca filamentul este inca intact printr-o simpla verificare vizuala. În general, vei dori înlocuiește siguranța aerului condiționat a unui Volkswagen Tiguan când nu mai funcționează fără nicio explicație aparentă .

Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Tiguan rămâne aprinsă, ce să faci?

Unde este siguranța aerului condiționat la Volkswagen Tiguan?

Vom căuta acum unde siguranța aerului condiționat la Volkswagen Tiguan este. Sistemul de aer condiționat este conectat la mai multe componente electronice și este posibil să fie conectate la el niște siguranțe la mașina dumneavoastră în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Cu toate acestea, pe lângă siguranțe, există și un releu care gestionează procedura corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta unul după altul descoperiți siguranța și releul de aer condiționat la Volkswagen Tiguan .

Înlocuirea siguranțelor interne de aer condiționat ale Volkswagen Tiguan

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale sistemului de aer condiționat al Volkswagen Tiguan. Pentru asta va trebui să mergi la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl găsești, știi că este aproape de volanul tău, vei descoperi locația exactă a acestuia datorită manualului Volkswagen Tiguan.

  • Răsfoiți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța(e) de aer condiționat a Volkswagen Tiguan , verificați toate siguranțele cu cuvântul „aer condiționat” în numele lor.
  • Îndepărtați siguranța(le) aerului condiționat(e) cu atenție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele eșuează, schimbați-l cu o siguranță nouă . Ca o ultimă soluție, puteți să vă duceți mașina la tehnicianul dvs. auto, astfel încât acesta să poată arunca o privire mai atentă la declanșarea problemei dvs.
  • După ce înlocuiți siguranța aerului condiționat din mașină, reasamblați și testați aerul condiționat.

Înlocuirea releului siguranței pentru aer condiționat al Volkswagen Tiguan

În sfârșit, vom descoperi acum cum să verificați starea releului de aer condiționat din mașina dvs. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Volkswagen Tiguan, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru locația releului de aer condiționat sau verificați manualul de utilizare dacă nu îl găsiți. Acesta este, în general, releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa aerul condiționat sau schimbați-l cu unul nou
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Tiguan al meu?

Acum știi cum să descoperi siguranța de aer condiționat a mașinii tale , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror la Volkswagen Tiguan, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию