Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța intermitent pe Subaru Legacy?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și totuși acest lucru ne aduce confort, din păcate și noi suferim contra. Majoritatea dintre noi nu se simte confortabil cu nimic electric pe Subaru Legacy, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe el. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele opțiuni precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta inevitabil confortul vehiculului dumneavoastră. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si in mod specific sa localizați siguranța semnalizatorului de pe Subaru Legacy. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce circumstanțe ar putea fi important să schimbați siguranța semnalizatorului de pe Subaru Legacy, apoi unde este siguranța semnalizatorului la Subaru Legacy .

De ce să schimbați siguranțe intermitent pe Subaru Legacy?

.

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței intermitente a Subaru Legacy prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Într-adevăr, dacă dvs semnalizatorul nu funcționează la Subaru Legacy Mai mult, dacă ați verificat deja că becul nu este explodat, este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Ar trebui să considerați asta o siguranță acționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Subaru Legacy . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact printr-o simplă verificare vizuală. În general, vei dori schimba siguranta semnalizatorului unui Subaru Legacy cand nu mai functioneaza fara motiv aparent .

Weiterlesen:
Geam blocat pe Subaru Legacy, ce pot face?

Unde este siguranța semnalizatorului la Subaru Legacy?

Vom căuta acum unde siguranța intermitentului de pe Subaru Legacy este. Semnalizatoarele sunt conectate la mai multe elemente electronice și ar putea fi mai multe siguranțe conectate la el pe autovehiculul dvs., în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Pe de altă parte, pe lângă siguranțe, există și un releu care controlează funcționarea corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta pe rând localizați siguranța și releul semnalizatorului de pe Subaru Legacy .

Înlocuirea siguranțelor interioare ale indicatorului de întoarcere ale Subaru Legacy

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale indicatoarelor de viraj ale Subaru Legacy. Pentru a face acest lucru va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl poți localiza, reține că este aproape de volanul tău, vei găsi locația lui exactă datorită manualului Subaru Legacy.

  • Răsfoiți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța(le) semnalizatorului de la Subaru Legacy , verificați toate siguranțele cu cuvântul „lumini” în numele lor.
  • Scoateți siguranța(le) semnalizatorului cu grijă cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele se defectează, înlocuiți-l cu o siguranță nouă. Ca ultim remediu, vă puteți duce vehiculul la mecanic, astfel încât acesta să poată verifica mai atent declanșatorul problemei dvs.
  • După ce schimbați siguranța indicatorului de direcție la autovehiculul dvs., reasamblați și testați-vă luminile.

Înlocuirea releului siguranței semnalizatorului de la Subaru Legacy

În cele din urmă, vom vedea acum cum să verificăm starea releului intermitent al autovehiculului dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Subaru Legacy, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru locația releului semnalizatorului sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este în majoritatea cazurilor releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de viraj sau înlocuiți-l cu unul nou
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Subaru Legacy?

Acum știi cum să găsiți siguranța semnalizatorului autovehiculului dvs , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța de pornire pe Subaru Legacy, sau siguranța claxonului, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Subaru Legacy, aruncați o privire la categoria Subaru Legacy.

Legătura cu publicația principală