Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța intermitent pe Lexus ES?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai echipate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, trecem totuși și prin contra. Majoritatea dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Lexus ES nostru, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele opțiuni precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta inevitabil confortul vehiculului dumneavoastră. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa localizați siguranța semnalizatorului de pe Lexus ES. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce circumstanțe poate fi important să schimbați siguranța semnalizatorului de pe Lexus ES dvs., apoi unde este siguranța semnalizatorului la Lexus ES .

De ce schimbați siguranțe intermitente pe Lexus ES?

.

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței intermitente a Lexus ES prin beneficiul schimbării acestuia. Este posibil să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. De fapt, dacă dvs semnalizatorul nu funcționează pe Lexus ES Mai mult, dacă ați verificat deja că becul nu este ars, este foarte posibil ca siguranța să fie cauza. Ar trebui să considerați asta o siguranță acționează ca o unitate de securitate pentru a preveni supratensiunea pe Lexus ES . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact printr-o simplă verificare vizuală. În general, vei dori schimba siguranța semnalizatorului unui Lexus ES când nu mai funcționează fără nicio explicație aparentă .

Weiterlesen:
Geam blocat pe Lexus ES, ce pot face?

Unde este siguranța semnalizatorului la Lexus ES?

Vom căuta acum unde siguranța intermitentului de pe Lexus ES este. Semnalizatoarele sunt legate de mai multe elemente electronice și pot exista mai multe siguranțe legate de acestea pe autovehiculul dvs. în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Cu toate acestea, pe lângă siguranțe, există și un releu care controlează funcționarea rezoluției aerului condiționat. Vă vom ajuta unul câte unul localizați siguranța și releul semnalizatorului de pe Lexus ES .

Înlocuirea siguranțelor interioare ale indicatorului de rotație ale Lexus ES dvs

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale indicatoarelor de direcție ale Lexus ES. Pentru asta va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl puteți localiza, rețineți că este aproape de volan, îi veți găsi exact poziția datorită manualului Lexus ES.

  • Citiți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța(le) semnalizatorului de la Lexus ES , verificați toate siguranțele cu cuvântul „lumini” în numele lor.
  • Scoateți siguranța(le) semnalizatorului cu atenție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele se defectează, schimbați-l cu o siguranță nouă. Ca ultim remediu, puteți duce vehiculul la tehnicianul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
  • După ce schimbați siguranța indicatorului de direcție la autovehiculul dvs., reasamblați și testați-vă luminile.

Înlocuirea releului siguranței semnalizatorului de la Lexus ES dumneavoastră

În cele din urmă, vom afla acum cum să verificăm starea releului intermitent al autovehiculului dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Lexus ES, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru poziția releului semnalizatorului sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este în majoritatea cazurilor releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de viraj sau schimbați-l cu unul nou
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Lexus ES meu?

Acum știi cum să găsiți siguranța semnalizatorului autovehiculului dvs , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Lexus ES, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre dedicate acestor siguranțe.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Lexus ES, accesați categoria noastră Lexus ES.

Legătura cu publicația principală