Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Up! ?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, totuși suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomod cu ceva electric pe Volkswagen Up!, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele opțiuni precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta, evident, confortul mașinii tale. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa descoperiți siguranța semnalizatorului de la Volkswagen Up!. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce circumstanțe poate fi important să schimbați siguranța semnalizatorului de la Volkswagen Up!, apoi unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Up! .

De ce schimbați siguranțe intermitent la Volkswagen Up!?

.

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței intermitente a Volkswagen Up! prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Într-adevăr, dacă dvs semnalizatorul nu funcționează la Volkswagen Up! Mai mult, dacă ați verificat deja că becul nu este ardat, este foarte posibil ca siguranța să fie cauza. Ar trebui să considerați asta o siguranță acţionează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Up! . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact cu o verificare vizuală de bază. În general, vei dori schimba siguranța semnalizatorului unui Volkswagen Up! când nu mai funcționează fără o cauză aparentă .

Weiterlesen:
Scurge injector pe Volkswagen Up!, ce să fac?

Unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Up!?

Vom căuta acum unde siguranța intermitentului de pe Volkswagen Up! este. Semnalizatoarele sunt conectate la mai multe elemente electronice și pot exista mai multe siguranțe conectate la el la mașina dvs. în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Totuși, pe lângă siguranțe, există și un releu care gestionează funcționarea corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta pe rând descoperiți siguranța și releul semnalizatorului de la Volkswagen Up! .

Înlocuirea siguranțelor interioare ale indicatorului de întoarcere ale Volkswagen Up!

.

Vom analiza mai întâi siguranțele interne ale semnalizatoarelor Volkswagen Up! Pentru a face acest lucru va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl puteți descoperi, vă rugăm să rețineți că este aproape de volan, îi veți descoperi exact poziția datorită manualului Volkswagen Up!.

  • Parcurgeți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a descoperi siguranța(le) semnalizatorului Volkswagen Up! , verificați toate siguranțele cu cuvântul „lumini” în numele lor.
  • Scoateți siguranța(le) semnalizatorului cu grijă cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele eșuează, schimbați-l cu o siguranță nouă. Ca ultim remediu, vă puteți duce mașina la tehnicianul dumneavoastră, astfel încât acesta să poată verifica mai atent cauza problemei dumneavoastră.
  • După ce schimbați siguranța indicatorului de viraj din mașină, reasamblați și testați luminile.

Înlocuirea releului siguranței semnalizatorului de la Volkswagen Up!

În cele din urmă, vom vedea acum cum să verificăm starea releului intermitent al mașinii tale. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Volkswagen Up!, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru poziția releului semnalizatorului sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este de obicei releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de viraj sau schimbați-l cu unul nou
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Up! ?

Acum știi cum să găsești siguranța semnalizatorului mașinii tale , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror la Volkswagen Up!, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre dedicate acestor siguranțe.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию