Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touran?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate, suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Touran, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele opțiuni precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta în mod evident confortul vehiculului dumneavoastră. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si in mod specific sa descoperiți siguranța semnalizatorului de la Volkswagen Touran. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce scenarii ar putea fi important să schimbați siguranța semnalizatorului de pe Volkswagen Touran, apoi unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Touran .

De ce să schimbați siguranțe intermitent pe Volkswagen Touran?

.

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței intermitente a Volkswagen Touran prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Evident, dacă dvs semnalizatorul nu funcționează la Volkswagen Touran Mai mult, dacă ați verificat deja că becul nu este ard, este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Ar trebui să știi că o siguranță acționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Touran . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact cu o verificare vizuală de bază. În general, vei dori schimba siguranța semnalizatorului unui Volkswagen Touran când nu mai funcționează fără nicio explicație aparentă .

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Touran 2, ce să faci?

Unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Touran?

Vom căuta acum unde siguranța intermitentului de pe Volkswagen Touran este. Semnalizatoarele sunt conectate la unele componente electronice și s-ar putea să fie unele siguranțe conectate la el la mașina dvs., în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Cu toate acestea, pe lângă siguranțe, există și un releu care gestionează funcționarea corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta pe rând descoperiți siguranța și releul semnalizatorului de pe Volkswagen Touran .

Înlocuirea siguranțelor interioare ale indicatorului de întoarcere ale Volkswagen Touran

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale indicatoarelor de direcție ale Volkswagen Touran. Pentru asta va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl puteți descoperi, rețineți că este aproape de volan, îi veți descoperi exact poziția datorită manualului Volkswagen Touran.

  • Parcurgeți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a descoperi siguranța(le) semnalizatorului Volkswagen Touran , verificați toate siguranțele cu cuvântul „lumini” în numele lor.
  • Scoateți siguranța(le) semnalizatorului cu grijă cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele se defectează, înlocuiți-l cu o siguranță nouă. Ca ultim remediu, vă puteți duce vehiculul la tehnicianul dvs. auto, astfel încât acesta să poată verifica mai atent declanșatorul problemei dvs.
  • După ce schimbați siguranța indicatorului de viraj din mașină, reasamblați și testați luminile.

Înlocuirea releului siguranței semnalizatorului al Volkswagen Touran

În cele din urmă, vom vedea acum cum să verificăm starea releului intermitent al mașinii tale. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul unității motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Volkswagen Touran, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru poziția releului semnalizatorului sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este în majoritatea cazurilor releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de viraj sau înlocuiți-l cu unul nou
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Touran?

Acum știi cum să găsești siguranța semnalizatorului mașinii tale , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Volkswagen Touran, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector