Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touran 3?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate trecem și prin contra. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Touran 3, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele caracteristici precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta, fără îndoială, confortul mașinii tale. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm remediați problemele cu siguranțe si in mod specific sa găsiți siguranța semnalizatorului pe Volkswagen Touran 3. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom descoperi în ce scenarii ar putea fi important să schimbați siguranța semnalizatorului de pe Volkswagen Touran 3, apoi unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Touran 3 .

De ce să înlocuiți siguranțe intermitent pe Volkswagen Touran 3?

.

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței intermitente a Volkswagen Touran 3 prin beneficiul schimbării acestuia. Este posibil să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Evident, dacă dvs semnalizatorul nu funcționează la Volkswagen Touran 3 Mai mult, dacă ați verificat deja că becul nu este ars, este foarte posibil ca siguranța să fie cauza. Ar trebui să știi că o siguranță acționează ca o unitate de securitate pentru a preveni supratensiunea pe Volkswagen Touran 3 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o tensiune specificată si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact cu o verificare vizuală foarte ușoară. În general, vei dori înlocuiți siguranța semnalizatorului unui Volkswagen Touran 3 când nu mai funcționează fără motiv aparent .

Weiterlesen:
Unde se află cricul la Volkswagen Touran?

Unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Touran 3?

Vom căuta acum unde siguranța intermitentului de pe Volkswagen Touran 3 este. Semnalizatoarele sunt conectate la mai multe elemente electronice și pot exista mai multe siguranțe conectate la acesta pe autovehiculul dvs. în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Cu toate acestea, pe lângă siguranțe, există și un releu care controlează funcționarea corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta unul câte unul găsiți siguranța și releul semnalizatorului pe Volkswagen Touran 3 .

Înlocuirea siguranțelor interioare ale indicatorului de întoarcere ale Volkswagen Touran 3

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale indicatoarelor de viraj ale Volkswagen Touran 3. Pentru asta va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl găsiți, vă rugăm să rețineți că este aproape de volan, veți găsi poziția exactă a acestuia datorită manualului Volkswagen Touran 3.

  • Citiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța(le) semnalizatorului Volkswagen Touran 3 , verificați toate siguranțele cu cuvântul „lumini” în numele lor.
  • Scoateți siguranța(le) semnalizatorului cu grijă cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele se defectează, înlocuiți-l cu o siguranță nouă. Ca ultim remediu, vă puteți duce mașina la tehnicianul dumneavoastră, astfel încât acesta să poată verifica mai atent cauza problemei dumneavoastră.
  • După ce schimbați siguranța indicatorului de direcție la autovehiculul dvs., reasamblați și testați-vă luminile.

Înlocuirea releului siguranței semnalizatorului al Volkswagen Touran 3

În cele din urmă, vom descoperi acum cum să verificăm starea releului intermitent al autovehiculului dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul unității motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Volkswagen Touran 3, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru poziția releului semnalizatorului sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este, în general, releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de viraj sau înlocuiți-l cu unul nou
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Touran 2?

Acum știi cum să găsiți siguranța semnalizatorului autovehiculului dvs , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Volkswagen Touran 3, sau siguranța claxonului, nu ezitați să cereți sfaturi din articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию