Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touran 2?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, totuși suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Touran 2, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele caracteristici precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta inevitabil confortul mașinii tale. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța semnalizatorului pe Volkswagen Touran 2. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații poate fi important să schimbați siguranța semnalizatorului de pe Volkswagen Touran 2, apoi unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Touran 2 .

De ce să înlocuiți siguranțe intermitent pe Volkswagen Touran 2?

.

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței intermitente a Volkswagen Touran 2 prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. De fapt, dacă dvs semnalizatorul nu funcționează la Volkswagen Touran 2 Mai mult, dacă ați verificat deja că becul nu este explodat, este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Ar trebui să rețineți că o siguranță acționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea pe Volkswagen Touran 2 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o tensiune specificată si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact cu o verificare vizuală de bază. În general, vei dori înlocuiți siguranța semnalizatorului unui Volkswagen Touran 2 când nu mai funcționează fără o cauză aparentă .

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Touran?

Unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Touran 2?

Vom căuta acum unde siguranța intermitentului de pe Volkswagen Touran 2 este. Semnalizatoarele sunt legate de unele elemente electronice și pot exista unele siguranțe legate de acestea pe autovehiculul dvs., în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Totuși, pe lângă siguranțe, există și un releu care gestionează funcționarea corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta pe rând găsiți siguranța și releul semnalizatorului pe Volkswagen Touran 2 .

Înlocuirea siguranțelor interioare ale indicatorului de întoarcere ale Volkswagen Touran 2

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale semnalizatoarelor Volkswagen Touran 2. Pentru asta va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl găsiți, rețineți că este aproape de volan, veți găsi poziția exactă datorită manualului Volkswagen Touran 2.

  • Parcurgeți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța(le) semnalizatorului Volkswagen Touran 2 , verificați toate siguranțele cu cuvântul „lumini” în numele lor.
  • Scoateți siguranța(le) semnalizatorului cu atenție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele se defectează, înlocuiți-l cu o siguranță nouă. Ca ultim remediu, vă puteți duce mașina la tehnicianul dvs., astfel încât acesta să poată verifica mai atent declanșatorul problemei dvs.
  • După ce schimbați siguranța indicatorului de direcție la autovehiculul dvs., reasamblați și testați-vă luminile.

Înlocuirea releului siguranței semnalizatorului al Volkswagen Touran 2

În cele din urmă, vom vedea acum cum să verificăm starea releului intermitent al autovehiculului dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Volkswagen Touran 2, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru poziția releului semnalizatorului sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este de obicei releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de viraj sau înlocuiți-l cu unul nou
Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran?

Acum știi cum să găsiți siguranța semnalizatorului autovehiculului dvs , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța de pornire la Volkswagen Touran 2, sau siguranța claxonului, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector