Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touareg?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și contra. Majoritatea dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Touareg, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele opțiuni precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta inevitabil confortul vehiculului dumneavoastră. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si in mod specific sa localizați siguranța semnalizatorului de pe Volkswagen Touareg. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi în ce circumstanțe ar putea fi relevant să schimbați siguranța semnalizatorului de la Volkswagen Touareg, apoi unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Touareg .

De ce să înlocuiți siguranțe intermitente pe Volkswagen Touareg?

.

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței intermitente a Volkswagen Touareg prin interesul de a-l schimba. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Evident, dacă dvs semnalizatorul nu funcționează la Volkswagen Touareg Mai mult, dacă ați verificat deja că becul nu este ard, este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Ar trebui să știi că o siguranță acţionează ca o unitate de securitate pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Touareg . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si verifica daca filamentul este inca intact printr-o simpla verificare vizuala. În general, vei dori înlocuiți siguranța semnalizatorului unui Volkswagen Touareg când nu mai funcționează fără un motiv aparent .

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Touareg?

Unde este siguranța semnalizatorului la Volkswagen Touareg?

Vom căuta acum unde siguranța intermitentului de pe Volkswagen Touareg este. Semnalizatoarele sunt legate de mai multe componente electronice și pot exista mai multe siguranțe legate de acestea pe autovehiculul dvs., în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Cu toate acestea, pe lângă siguranțe, există și un releu care gestionează funcționarea corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta unul după altul localizați siguranța și releul semnalizatorului de pe Volkswagen Touareg .

Înlocuirea siguranțelor interioare ale semnalizatorului de întoarcere ale Volkswagen Touareg

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale semnalizatoarelor Volkswagen Touareg. Pentru a face acest lucru va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl puteți localiza, vă rugăm să rețineți că este aproape de volanul dvs., îi veți localiza exact poziția datorită manualului Volkswagen Touareg.

  • Răsfoiți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța(le) semnalizatorului Volkswagen Touareg , verificați toate siguranțele cu cuvântul „lumini” în numele lor.
  • Scoateți siguranța(le) semnalizatorului cu atenție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele se defectează, înlocuiți-l cu o siguranță nouă. Ca ultim remediu, vă puteți duce vehiculul la tehnicianul dvs., astfel încât acesta să poată verifica mai atent declanșatorul problemei dvs.
  • După ce schimbați siguranța indicatorului de direcție la autovehiculul dvs., reasamblați și testați-vă luminile.

Înlocuirea releului siguranței semnalizatorului al Volkswagen Touareg

În cele din urmă, vom descoperi acum cum să verificați starea releului intermitent al autovehiculului dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul unității motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Volkswagen Touareg, este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru poziția releului semnalizatorului sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este în majoritatea cazurilor releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de viraj sau înlocuiți-l cu unul nou
Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă pe Volkswagen Touareg?

Acum știi cum să găsiți siguranța semnalizatorului autovehiculului dvs , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Volkswagen Touareg, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touareg, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию