Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța intermitent la Subaru Impreza?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, suferim și noi din păcate contra. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Subaru Impreza, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe el. Din păcate, verile devin din ce în ce mai calde, iar unele caracteristici precum aerul condiționat sunt indispensabile, așa că o defecțiune a aerului condiționat va afecta inevitabil confortul mașinii tale. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa localizați siguranța semnalizatorului de pe Subaru Impreza dvs. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații poate fi important să schimbați siguranța semnalizatorului de pe Subaru Impreza dvs., apoi unde este siguranța semnalizatorului la Subaru Impreza .

De ce să înlocuiți siguranțe intermitent pe Subaru Impreza?

.

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței intermitente a Subaru Impreza dumneavoastră prin beneficiul schimbării acestuia. Este posibil să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Într-adevăr, dacă dvs semnalizatorul nu merge la Subaru Impreza Mai mult, dacă ați verificat deja că becul nu este explodat, este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Ar trebui să considerați asta o siguranță acționează ca o unitate de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Subaru Impreza . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact cu o verificare vizuală de bază. În general, vei dori înlocuiește siguranța semnalizatorului unui Subaru Impreza când nu mai funcționează fără o cauză aparentă .

Weiterlesen:
Subaru Impreza care moare la volan

Unde este siguranța semnalizatorului la Subaru Impreza?

Vom căuta acum unde siguranța intermitentului de pe Subaru Impreza ta este. Semnalizatoarele sunt conectate la niște elemente electronice și pot fi conectate la ele pe mașina dumneavoastră în funcție de anul și opțiunile pe care le are. Pe de altă parte, pe lângă siguranțe, există și un releu care gestionează funcționarea corectă a aerului condiționat. Vă vom ajuta unul câte unul localizați siguranța și releul semnalizatorului de pe Subaru Impreza dvs .

Înlocuirea siguranțelor interioare ale indicatorului de întoarcere ale Subaru Impreza dumneavoastră

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranțele interne ale semnalizatoarelor Subaru Impreza dumneavoastră. Pentru asta va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl poți localiza, știi că este aproape de volanul tău, vei găsi locația exactă a acestuia datorită manualului Subaru Impreza ta.

  • Răsfoiți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța(le) semnalizatorului de la Subaru Impreza , verificați toate siguranțele cu cuvântul „lumini” în numele lor.
  • Scoateți siguranța(le) semnalizatorului cu grijă cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă unul dintre ele eșuează, schimbați-l cu o siguranță nouă. Ca ultim remediu, vă puteți duce mașina la tehnicianul dvs., astfel încât acesta să poată verifica mai atent declanșatorul problemei dvs.
  • După ce schimbați siguranța indicatorului de viraj din mașină, reasamblați și testați luminile.

Înlocuirea releului siguranței semnalizatorului de la Subaru Impreza dumneavoastră

În cele din urmă, vom afla acum cum să verificăm starea releului intermitent al mașinii tale. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Subaru Impreza, aceasta este aproape de baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul capacului pentru locația releului semnalizatorului sau verificați manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți. Acesta este, în general, releul compresorului de aer condiționat.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de viraj sau schimbați-l cu unul nou
Weiterlesen:
Cum se instalează sistemul electric de cârlig de remorcă Subaru Impreza?

Acum știi cum să găsești siguranța semnalizatorului mașinii tale , daca sunteti in cautarea altor sigurante precum siguranta starter pe Subaru Impreza, sau siguranta claxonului, nu ezitati sa consultati articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Subaru Impreza, accesați categoria noastră Subaru Impreza.

Legătura cu publicația principală