Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța geamului electric la volvo v90?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai preîncărcate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, din păcate, trecem și prin contra. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe volvo v90, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați complicațiile cu siguranța si in mod specific sa localizați siguranța geamului electric de pe volvo v90. To accomplish this, first, we are going to find out in which circumstances it can be relevant to change the window fuse of your volvo v90, then unde siguranța geamului tău volvo v90 este.

De ce să schimbați siguranța geamului electric la volvo v90?

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței de ridicare a geamului a volvo v90 prin interesul de a-l schimba. S-ar putea să ai impresia că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Evident, dacă tu aveți complicații cu geamul mașinii, indiferent dacă este blocat sau geamul electric al volvo v90 nu se mai ridică , este ferm posibil ca siguranța să fie cauza. Este important să știți că o siguranță funcționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a evita orice supratensiune pe volvo v90 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact cu o verificare vizuală foarte ușoară. În general, vei dori schimba siguranța ridicatorului de geam al unui volvo v90 când geamul electric nu mai funcționează . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care este cauza problemei.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a volvo v90 meu?

Unde este siguranța geamului la volvo v90?

Vom face acum căutați siguranța în geamul electric al volvo v90 . Va sufla frecvent dacă geamul se blochează. Siguranța este în general o siguranță de 30 amperi. Noi te vom ajuta locate the power window fuse on your volvo v90 .

Locația siguranței geamului electric al volvo v90

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranța geamului electric de pe volvo v90. Pentru asta vei avea pentru a merge la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl puteți localiza, vă rugăm să fiți conștient de faptul că este aproape de volanul dvs., îi veți găsi locația exactă datorită manualului volvo v90.

  • Citiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe localizați siguranța geamului de pe volvo v90 , trebuie remarcat ca „geam electric”/”comandă ridicare geam”.
  • Scoateți siguranța în cauză cu precauție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă, în orice alt caz, va trebui să verificați starea motorului de ridicare a geamului volvo v90 sau a cablurilor de alimentare.
  • După ce schimbați siguranța geamului mașinii, puneți-o la loc și testați geamurile.

Ce să fac dacă siguranța geamului meu de pe volvo v90 se arde după schimbare?

În cele din urmă, vom afla acum ce să facem dacă siguranța de ridicare a geamului a volvo v90 este arsă după înlocuire . Iată câteva puncte pentru a vă verifica dacă sunteți capabil să o faceți, în orice alt caz, duceți-vă vehiculul la mecanic.

  • Scoateți garnitura ușii

    .

  • Verificați pentru a afla dacă siguranța dvs. ard odată ce este schimbată sau când acționați geamul electric.
  • Dacă suflă fără ca tu să-l manevrezi, caută un scurtcircuit în fasciculul care se ocupă de această siguranță
  • Dacă siguranța se ard doar când acționați elevatorul de geam, căutați scurtcircuitul în unitatea motorului geamului electric și în ornamentele ușii
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe volvo v90, ce să fac?

.

Acum știi cum să găsești siguranța de ridicare a geamului mașinii tale , daca incerci sa gasesti si alte sigurante precum siguranta demarorului la volvo v90, sau siguranta aerului conditionat, nu sta pe ganduri sa consulti continutul nostru web dedicat acestor sigurante.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre volvo v90, aruncați o privire la categoria volvo v90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector