Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța geamului electric la Volkswagen Up! ?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, suferim și dezavantajele din păcate. Majoritatea dintre noi nu se simte confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Up!, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa localizați siguranța geamului electric la Volkswagen Up!. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații poate fi important să înlocuiți siguranța geamului Volkswagen Up!, apoi unde siguranța geamului tău Volkswagen Up! este.

De ce să înlocuiți siguranța geamului electric la Volkswagen Up!?

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței de ridicare a geamului Volkswagen Up! prin semnificaţia schimbării acesteia. S-ar putea să ai impresia că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. De fapt, dacă tu aveți probleme cu geamul autovehiculului dvs., dacă este blocat, sau cu geamul electric al Volkswagen Up! nu mai ridică , este foarte posibil ca siguranța să fie cauza. Este esențial să știți că o siguranță acționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a evita orice supratensiune pe Volkswagen Up! . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o tensiune specificată si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact printr-o simplă verificare vizuală. În general, vei dori înlocuiți siguranța ridicătorului de geam al unui Volkswagen Up! când geamul electric nu mai funcționează . Dacă bateria dvs. funcționează eficient, poate fi siguranța care este cauza problemei dvs.

Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volkswagen Up! ?

Unde este siguranța geamului la Volkswagen Up!?

Vom face acum caută siguranța în geamul electric al Volkswagen Up! . Foarte des va sufla dacă geamul tău se blochează. Siguranța este în majoritatea cazurilor o siguranță de 30 de amperi. Noi te vom ajuta descoperă siguranța geamului electric la Volkswagen Up! .

Amplasarea siguranței geamului electric al Volkswagen Up!

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranța geamurilor electrice de pe Volkswagen Up!. Pentru asta vei avea pentru a merge la cutia de siguranțe a autovehiculului dvs . Dacă nu îl puteți descoperi, vă rugăm să rețineți că este aproape de volan, veți descoperi locația exactă a acestuia datorită manualului Volkswagen Up!.

  • Citiți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe descoperă siguranța geamului tău Volkswagen Up! , trebuie remarcat ca „geam electric”/”comandă ridicare geam”.
  • Scoateți siguranța în cauză cu atenție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă, în orice alt caz va trebui să verificați starea Volkswagen Up! motorul de ridicare a geamului sau cablurile de alimentare.
  • După ce înlocuiți siguranța geamului autovehiculului, puneți-o la loc și testați-vă geamurile.

Cum să procedez dacă siguranța geamului electric la Volkswagen Up! lovituri dupa schimbare?

În cele din urmă, vom afla acum ce să facem dacă siguranța de ridicare a geamului Volkswagen Up! este suflat după înlocuire . Iată câteva puncte pentru a vă verifica dacă sunteți capabil să o faceți, în orice alt caz, duceți-vă vehiculul la mecanic.

  • Scoateți garnitura ușii

    .

  • Verificați pentru a afla dacă siguranța dvs. ard atunci când este schimbată sau când acționați geamul electric.
  • Dacă suflă fără ca tu să-l manevrezi, caută un scurtcircuit în fasciculul care se ocupă de această siguranță
  • Dacă siguranța se ard doar când acționați elevatorul de geam, căutați scurtcircuitul în unitatea motorului geamului electric și în ornamentele ușii
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Volkswagen Up! ?

.

Acum știi cum să găsiți siguranța de ridicare a geamului autovehiculului dvs , dacă încerci să găsești și alte siguranțe precum siguranța demaror la Volkswagen Up!, sau siguranța aerului condiționat, nu te gândi de două ori să ceri sfaturi din articolele noastre dedicate acestor siguranțe.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector