Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța geamului electric la Volkswagen Touareg?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, noi, din păcate, trecem și prin părțile negative. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Touareg, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si in mod specific sa localizați siguranța geamului electric de pe Volkswagen Touareg. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații poate fi important să înlocuiți siguranța geamului Volkswagen Touareg, apoi unde siguranța geamului tău Volkswagen Touareg este.

De ce să înlocuiți siguranța geamului electric la Volkswagen Touareg?

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței de ridicare a geamului Volkswagen Touareg prin semnificaţia schimbării acesteia. Este posibil să aveți impresia că siguranța dvs. este arsă, dar nu sunteți sigur. De fapt, dacă tu aveți probleme cu geamul mașinii dvs., indiferent dacă este blocat sau geamul electric al Volkswagen Touareg nu se mai ridică , este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Este esențial să știți că o siguranță funcționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a evita orice supratensiune pe Volkswagen Touareg . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact cu o verificare vizuală de bază. În general, vei dori înlocuiți siguranța ridicătorului de geam al unui Volkswagen Touareg când geamul electric nu mai funcționează . Dacă bateria dumneavoastră funcționează corect, poate fi siguranța care declanșează problema dumneavoastră.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touareg?

Unde este siguranța geamului la Volkswagen Touareg?

Vom face acum încercați să găsiți siguranța în geamul electric al Volkswagen Touareg . Va sufla adesea dacă geamul ți se blochează. Siguranța este în general o siguranță de 30 de amperi. Noi te vom ajuta găsiți siguranța geamului electric la Volkswagen Touareg .

Amplasarea siguranței geamului electric al Volkswagen Touareg

.

Ne vom concentra mai întâi asupra siguranței geamurilor electrice de pe Volkswagen Touareg. Pentru asta vei avea pentru a merge la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl găsești, reține că este aproape de volanul tău, vei găsi locația exactă a acestuia datorită manualului Volkswagen Touareg-ul tău.

  • Răsfoiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe la găsiți siguranța geamului pe Volkswagen Touareg , trebuie remarcat ca „geam electric”/”comandă ridicare geam”.
  • Scoateți siguranța în cauză cu precauție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă, în orice alt caz, va trebui să examinați starea motorului de ridicare a geamului Volkswagen Touareg sau cablurile de alimentare.
  • După ce înlocuiți siguranța geamului mașinii, puneți-o la loc și testați geamurile.

Cum să mă descurc dacă siguranța geamului meu de pe Volkswagen Touareg se arde după schimbare?

În cele din urmă, vom afla acum ce să facem dacă siguranța de ridicare a geamului Volkswagen Touareg este arsă după înlocuire . Iată câteva puncte pentru a vă verifica dacă sunteți în stare să o faceți, în orice alt caz, duceți-vă mașina în zona de garaj.

  • Scoateți garnitura ușii

    .

  • Verificați pentru a afla dacă siguranța dvs. ard atunci când este schimbată sau când acționați geamul electric.
  • Dacă suflă fără ca tu să-l manevrezi, caută un scurtcircuit în fasciculul care se ocupă de această siguranță
  • Dacă siguranța se ard doar când acționați elevatorul de geam, căutați scurtcircuitul în unitatea motorului geamului electric și în ornamentele ușii
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală la Volkswagen Touareg?

.

Acum știi cum să găsești siguranța de ridicare a geamului mașinii tale , daca sunteti in cautarea altor sigurante precum siguranta demaror pe Volkswagen Touareg, sau siguranta aer conditionat, nu ezitati sa cereti sfaturi din articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touareg, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию