Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța geamului electric la Volkswagen Tiguan?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate și noi suferim contra. Majoritatea dintre noi nu se simte confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Tiguan, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si in mod specific sa localizați siguranța geamului electric de pe Volkswagen Tiguan. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce circumstanțe poate fi relevant să înlocuiți siguranța geamului Volkswagen Tiguan, apoi unde siguranța geamului tău Volkswagen Tiguan este.

De ce să înlocuiți siguranța geamului electric la Volkswagen Tiguan?

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței de ridicare a geamului Volkswagen Tiguan prin semnificaţia schimbării acesteia. S-ar putea să ai impresia că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Într-adevăr, dacă tu aveți probleme cu geamul mașinii, dacă este blocat sau geamul electric al Volkswagen Tiguan nu se mai ridică , este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Este important să știți că o siguranță funcționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a evita orice supratensiune pe Volkswagen Tiguan . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să treacă o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact printr-o simplă verificare vizuală. În general, vei dori înlocuiți siguranța ridicătorului de geam al unui Volkswagen Tiguan atunci când geamul electric nu mai funcționează . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care declanșează problema.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Tiguan?

Unde este siguranța geamului la Volkswagen Tiguan?

Vom face acum încercați să găsiți siguranța în geamul electric al Volkswagen Tiguan . Va sufla adesea dacă geamul ți se blochează. Siguranța este de obicei o siguranță de 30 de amperi. Noi te vom ajuta găsiți siguranța geamului electric la Volkswagen Tiguan .

Locația siguranței geamului electric al Volkswagen Tiguan

.

Ne vom concentra mai întâi asupra siguranței geamurilor electrice de pe Volkswagen Tiguan. Pentru asta vei avea pentru a merge la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl găsiți, vă rugăm să rețineți că este aproape de volanul dvs., veți găsi locația exactă a acestuia datorită manualului Volkswagen Tiguan.

  • Răsfoiți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe la găsiți siguranța geamului pe Volkswagen Tiguan , trebuie remarcat ca „geam electric”/”comandă ridicare geam”.
  • Scoateți siguranța în cauză cu atenție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă, în orice alt caz, va trebui să verificați starea motorului de ridicare a geamului Volkswagen Tiguan sau a cablurilor de alimentare.
  • După ce înlocuiți siguranța geamului mașinii, puneți-o la loc și testați geamurile.

Cum să procedez dacă siguranța geamului meu de pe Volkswagen Tiguan se arde după schimbare?

În cele din urmă, vom vedea acum cum să o gestionăm dacă siguranța de ridicare a geamului Volkswagen Tiguan este arsă după înlocuire . Iată câteva puncte pentru a vă verifica dacă sunteți în stare să o faceți, în orice alt caz, duceți-vă mașina la garaj.

  • Scoateți garnitura ușii

    .

  • Verificați pentru a vedea dacă siguranța dvs. se arde atunci când este schimbată sau când acționați geamul electric.
  • Dacă suflă fără ca tu să-l manevrezi, caută un scurtcircuit în fasciculul care se ocupă de această siguranță
  • Dacă siguranța se ard doar când acționați elevatorul de geam, căutați scurtcircuitul în unitatea motorului geamului electric și în ornamentele ușii
Weiterlesen:
Unde se află cricul la Volkswagen Tiguan?

.

Acum știi cum să găsești siguranța de ridicare a geamului mașinii tale , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror la Volkswagen Tiguan, sau siguranța aer condiționat, nu ezitați să consultați conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию