Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți siguranța geamului electric la Kia Picanto?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și deși acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Majoritatea dintre noi nu se simte confortabil cu nimic electric pe Kia Picanto, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe el. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați complicațiile cu siguranța si in mod specific sa localizați siguranța geamului electric de pe Kia Picanto. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce circumstanțe poate fi relevant să schimbați siguranța geamului Kia Picanto, apoi unde siguranța geamului tău Kia Picanto este.

De ce să schimbați siguranța geamului electric la Kia Picanto?

Deci, să începem ghidul nostru pe locația siguranței de ridicare a geamului Kia Picanto prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să ai impresia că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. De fapt, dacă tu aveți complicații cu geamul autovehiculului dvs., dacă este blocat sau geamul electric al Kia Picanto nu se mai ridică , este foarte posibil ca siguranța să fie cauza. Este important să știți că o siguranță acționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a evita orice supratensiune pe Kia Picanto . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact cu o verificare vizuală de bază. În general, vei dori schimbați siguranța ridicătorului de geam al unui Kia Picanto când geamul electric nu mai funcționează . Dacă bateria dumneavoastră funcționează corect, siguranța ar putea fi cauza problemei dumneavoastră.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Kia Picanto?

Unde este siguranța geamului la Kia Picanto?

Vom face acum căutați siguranța în geamul electric al Kia Picanto . Foarte des va sufla dacă geamul tău se blochează. Siguranța este în general o siguranță de 30 amperi. Noi te vom ajuta descoperiți siguranța geamului electric la Kia Picanto .

Locația siguranței geamului electric al Kia Picanto

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranța geamului electric de pe Kia Picanto. Pentru asta vei avea pentru a merge la cutia de siguranțe a autovehiculului dvs . Dacă nu îl puteți descoperi, vă rugăm să rețineți că este aproape de volan, veți descoperi locația exactă a acestuia datorită manualului Kia Picanto.

  • Răsfoiți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe la descoperiți siguranța geamului dvs. Kia Picanto , trebuie remarcat ca „geam electric”/”comandă ridicare geam”.
  • Scoateți siguranța în cauză cu precauție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă, în orice alt caz, va trebui să examinați starea motorului de ridicare a geamului Kia Picanto sau cablurile de alimentare.
  • După ce schimbați siguranța geamului autovehiculului, puneți-o la loc și testați geamurile.

Ce să fac dacă siguranța geamului meu Kia Picanto se arde după schimbare?

În cele din urmă, acum vom vedea ce să facem dacă siguranța de ridicare a geamului Kia Picanto dvs. este arsă după înlocuire . Iată câteva puncte pentru a vă verifica dacă sunteți capabil să o faceți, în orice alt caz, duceți-vă vehiculul la garaj.

  • Scoateți ornamentele ușii

    .

  • Verificați dacă siguranța dvs. se arde imediat ce este schimbată sau când acționați geamul electric.
  • Dacă suflă fără ca tu să-l manevrezi, caută un scurtcircuit în fasciculul care se ocupă de această siguranță
  • Dacă siguranța se ard doar când acționați elevatorul de geam, căutați scurtcircuitul în unitatea motorului geamului electric și în ornamentele ușii
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Kia Picanto 3, ce să faci?

.

Acum știi cum să găsiți siguranța de ridicare a geamului autovehiculului dvs , daca sunteti in cautare de alte sigurante precum siguranta demarorului pe Kia Picanto, sau siguranta aerului conditionat, nu ezitati sa cereti sfaturi din articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Kia Picanto, aruncați o privire la categoria Kia Picanto.

Legătura cu publicația principală