Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare la Opel Vivaro?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai preîncărcate cu tehnologie și, deși acest lucru ne oferă confort, din păcate trecem și prin dezavantaje. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Opel Vivaro, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm remediați complicațiile cu siguranța si in mod specific sa găsiți siguranța luminilor de parcare la Opel Vivaro dvs. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom afla în ce scenarii poate fi relevant să schimbați siguranța luminilor de parcare ale Opel Vivaro dvs., apoi unde este siguranța luminilor de parcare ale Opel Vivaro dvs .

De ce să schimbi siguranța luminii de parcare la Opel Vivaro?

.

Deci, să începem ghidul nostru pe locația siguranței luminii de parcare a Opel Vivaro dumneavoastră prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să ai impresia că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Dacă nu mai puteți folosi luminile de noapte ale mașinii, este foarte posibil ca siguranța să fie cauza. Este esențial să știți că o siguranță acționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Opel Vivaro . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si confirma ca filamentul este inca intact printr-o simpla verificare vizuala. În general, cineva va dori schimba siguranta luminilor de parcare ale unui Opel Vivaro cand acestea nu mai functioneaza fara motiv . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care duce la problema ta.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Opel Vivaro meu, ce să fac?

Unde este siguranța pentru luminile de parcare la Opel Vivaro?

.

Vom face acum caută siguranța pentru luminile de parcare la Opel Vivaro. Siguranța este în general o siguranță albastră de 15 amperi. Cu toate acestea, există o siguranță și un releu care controlează funcționarea corectă a luminilor de parcare. Vă vom ajuta pe rând să găsiți siguranța pentru luminile de parcare ale Opel Vivaro dumneavoastră.

Înlocuirea siguranței interioare a luminilor de parcare ale Opel Vivaro dumneavoastră

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranța interioară a luminilor de parcare ale Opel Vivaro. Pentru a face acest lucru va trebui mergeți la cutia de siguranțe a autovehiculului dvs . Dacă nu îl găsești, știi că este aproape de volanul tău, vei găsi locația lui exactă datorită ghidului tău Opel Vivaro.

  • Parcurgeți instrucțiunile de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsiți siguranța luminii de parcare a Opel Vivaro dumneavoastră , trebuie menționat sub denumire «lumini de parcare» .
  • Scoateți siguranța cu grijă cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă este defect, înlocuiți-o cu o siguranță nouă, în orice alt caz mergeți la ultima secțiune a acestui ghid și verificați alimentarea cu energie a luminilor de parcare. Ca ultimă soluție, vă puteți duce vehiculul la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
  • După ce schimbi siguranța luminii de parcare a mașinii, reasamblați-l și testați-vă luminile.

Înlocuirea siguranței releului siguranței luminii de parcare a Opel Vivaro dumneavoastră

În cele din urmă, vom vedea acum cum să verificăm starea releului luminii de parcare al mașinii tale. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Opel Vivaro, este lângă baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul cache-ului pentru locația releului luminii de parcare sau manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de parcare sau înlocuiți-l cu unul nou
Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Opel Vivaro

Acum știi cum să găsiți siguranța luminilor de noapte ale autovehiculului dvs , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Opel Vivaro, sau siguranța radio auto, nu ezitați să consultați conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Opel Vivaro, accesați categoria noastră Opel Vivaro.

Legătura cu publicația principală