Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Volkswagen Transporter?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, deși acest lucru ne oferă confort, din păcate trecem și prin laturile negative. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Transporter, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa descoperiți siguranța luminilor de parcare de pe Volkswagen Transporter. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce scenarii poate fi important să înlocuiți siguranța luminilor de parcare ale Volkswagen Transporter-ului dvs., apoi unde este siguranța luminilor de parcare ale Volkswagen Transporter-ului tău .

De ce să înlocuiți siguranța luminii de parcare la Volkswagen Transporter?

.

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței luminii de parcare a vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să ai impresia că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Dacă nu mai puteți folosi luminile de noapte ale mașinii, este foarte posibil ca siguranța să fie declanșatorul. Este esențial să știți că o siguranță funcționează ca un sistem de siguranță pentru a preveni supratensiunea pe Volkswagen Transporter . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă nedeteriorat cu o verificare vizuală foarte ușoară. În general, cineva va dori înlocuiți siguranța luminilor de parcare ale unui Volkswagen Transporter atunci când acestea nu mai funcționează fără motiv . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter 4?

Unde este siguranța pentru luminile de parcare la Volkswagen Transporter?

.

Vom face acum căutați siguranța pentru luminile de parcare din Volkswagen Transporter. Siguranța este în general o siguranță albastră de 15 amperi. Cu toate acestea, există o siguranță și un releu care reglează funcționarea corectă a luminilor de parcare. O să vă ajutăm pe rând să descoperiți siguranța pentru luminile de parcare ale Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră.

Înlocuirea siguranței interioare a luminilor de parcare ale Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră

.

Ne vom concentra mai întâi pe siguranța interioară a luminilor de parcare ale Volkswagen Transporter. Pentru a face acest lucru va trebui du-te la cutia de siguranțe a mașinii tale . Dacă nu îl poți descoperi, știi că este aproape de volanul tău, îi vei descoperi exact poziția datorită ghidului Volkswagen Transporter-ul tău.

  • Parcurgeți instrucțiunile de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a descoperă siguranța luminii de parcare a Volkswagen Transporter-ului tău , trebuie menționat sub denumire «lumini de parcare» .
  • Scoateți siguranța cu atenție cu un clește și verificați starea filamentului.
  • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă, în orice alt caz mergeți la ultima secțiune a acestui articol și verificați alimentarea luminilor dvs. de parcare. Ca ultimă soluție, poți să-ți duci mașina la mecanicul tău auto, astfel încât acesta să se uite mai atent la declanșatorul problemei tale.
  • După ce înlocuiți siguranța luminii de parcare a mașinii dvs., reasamblați-l și testați-vă luminile.

Înlocuirea siguranței releului siguranței luminii de parcare a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră

În cele din urmă, vom vedea acum cum să verificăm starea releului luminii de parcare al mașinii tale. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți în partea din compartimentul motorului:

  • Deschideți cutia de siguranțe a Volkswagen Transporter-ul dvs., este lângă baterie sub un capac de plastic.
  • Verificați interiorul cache-ului pentru poziția releului luminii de parcare sau manualul de instrucțiuni dacă nu îl găsiți.
  • Inversați releul cu un alt releu pentru a vă testa luminile de parcare sau schimbați-l cu unul nou
Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Volkswagen Transporter 4?

Acum știi cum să descoperi siguranța luminilor de noapte ale mașinii tale , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța de pornire pe Volkswagen Transporter, sau siguranța pentru radio auto, nu vă gândiți de două ori să solicitați sfaturi din conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector