Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este starterul pe Subaru Legacy?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă probleme regulate, este posibil să începeți să speculați, mai ales dacă mașina nu pornește. În această postare vă vom afla unde se află demarorul unui Subaru Legacy, vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom ilustra mai întâi funcția unui starter, apoi, unde este starterul la un Subaru Legacy și, în sfârșit, cum să schimbi demarorul unei mașini.

Scopul demarorului pe Subaru Legacy

Începem această pagină de conținut prin detalierea funcției motorului de pornire pe Subaru Legacy. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, scopul său va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este construit din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Subaru Legacy și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: componenta principală a alternatorului dvs., este cea care va conduce volantul Subaru Legacy și va genera suficientă turație pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite trimiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Subaru Legacy?

Unde este demarorul la un Subaru Legacy?

Acum că am descris rapid ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este starterul bazat pe un Subaru Legacy? Este destul de ușor să găsești un starter, într-adevăr, este o componentă mare care aproape întotdeauna va fi situată într-o locație similară. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Locația demarorului pe clasicul Subaru Legacy

Primul și cel mai frecvent caz, unde să găsiți demarorul unui Subaru Legacy cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o acțiune specifică, de a porni motorul mașinii tale, pentru asta trebuie să fie mereu lângă volantul motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Locația demarorului la Subaru Legacy cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Subaru Legacy . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoarele echipate cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror situat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Subaru Legacy poate fi încorporat în alternatorul dvs., acesta fiind apoi cunoscut sub numele de demaror-alternator, pentru a nu găsi nimic mai ușor, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți demarorul mare. bloc.

Cum se schimbă demarorul la un Subaru Legacy?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să schimbați demarorul unui Subaru Legacy. Acest proces nu este de fapt complex, el poate fi luat în considerare de persoane care au un minim de cunoștințe mecanice de bază și echipamente adaptate. Rămâneți mai jos pașii principali pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Subaru Legacy dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut care vă indică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, în general vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Subaru Legacy dvs., însă înainte de a face acest lucru vă sfătuim să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l îndepărta, ar putea fi necesar să îndepărtați părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Subaru Legacy din interior?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Subaru Legacy, aruncați o privire la categoria Subaru Legacy.

Legătura cu publicația principală