Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este starterul pe Dodge Caliber?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme frecvente, este posibil să începeți să vă întrebați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În acest articol vă vom afla unde se află demarorul unui Dodge Caliber, vă va ajuta să vă remediați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi funcția unui starter, apoi, unde este starterul la un Dodge Caliber și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Rolul demarorului pe Dodge Caliber

Începem această pagină de conținut prin detalierea funcției motorului de pornire pe Dodge Caliber. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, funcția sa va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Dodge Caliber și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: elementul principal al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Dodge Caliber și va crea suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite trimiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Dodge Caliber al meu?

Unde este demarorul la un Dodge Caliber?

Acum că am detaliat destul de repede ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este starterul bazat pe un Dodge Caliber? Este destul de ușor să descoperi un starter, de fapt, este o componentă mare care va fi poziționată aproape constant într-un loc similar. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Locația demarorului pe Dodge Caliber tradițional

Prima și cea mai generală circumstanță, în care să descoperiți demarorul unui Dodge Caliber cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specială, de a porni motorul autovehiculului dvs., pentru asta trebuie să fie în mod constant lângă volantul motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Locația demarorului la Dodge Caliber cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Dodge Caliber . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele echipate cu start și stop, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul lui Dodge Caliber ar putea fi inclus în alternatorul dvs., atunci este cunoscut sub numele de alternator de pornire, pentru a nu-l descoperi mai ușor, identificați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire. .

Cum se înlocuiește demarorul la un Dodge Caliber?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Dodge Caliber. Această procedură nu este neapărat dificilă, poate fi luată în considerare de către persoanele care au un minim de expertiză mecanică simplă și unelte adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Dodge Caliber dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut care indică cum să o faceți fără a vă asuma niciun risc.
 • După ce ați găsit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, în cele mai multe cazuri vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al dvs. Dodge Caliber, cu toate acestea înainte de a face acest lucru vă sugerăm să faceți o poză a instalației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l elimina, ar putea fi necesar să îndepărtați piesele auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Dodge Caliber?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Dodge Caliber, nu ezitați să consultați categoria noastră Dodge Caliber.

Legătura cu publicația principală