Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este starterul la Volkswagen Up! ?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă complicații frecvente, este posibil să începeți să vă întrebați, mai ales dacă mașina dumneavoastră nu pornește. În această postare vă vom arăta unde este demarorul unui Volkswagen Up! este, vă va ajuta să vă rezolvați complicațiile la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom ilustra mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Up! și, în cele din urmă, cum să înlocuiți demarorul unei mașini.

Funcția demarorului la Volkswagen Up!

Începem acest conținut prin a detalia scopul motorului de pornire la Volkswagen Up!. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, funcția sa va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este format din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va acționa ca un comutator, acesta va fi activat de cheia Volkswagen Up! și lăsați curentul de la baterie la unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: Cea mai importantă componentă a alternatorului tău, este cea care va antrena volantul Volkswagen Up! și generați suficientă viteză pentru ca unitatea motorului dvs. să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Up!

Unde este demarorul la un Volkswagen Up!?

Acum că am explicat destul de repede ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este amplasat demarorul la un Volkswagen Up!? Este destul de ușor să găsești un starter, evident, este o componentă mare care va fi plasată aproape constant într-o locație similară. Vă lăsăm să descoperiți cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs. de mai jos.

Locația demarorului pe clasicul Volkswagen Up!

Primul și cel mai de bază caz, unde găsiți demarorul unui Volkswagen Up! cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specifică, de a porni unitatea de motor a mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie în mod constant lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volkswagen Up! cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire pentru Volkswagen Up! . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoarele construite cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror plasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Volkswagen Up! poate fi încorporat în alternatorul dvs., acesta este apoi numit un alternator de pornire, pentru a găsi nimic mai puțin dificil, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire.

Cum se înlocuiește demarorul la un Volkswagen Up!?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volkswagen Up!. Această procedură nu este de fapt dificilă, poate fi luată în considerare de persoane care au un minim de experiență mecanică simplă și echipamente adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria la Volkswagen Up!, dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru care detaliază cum să o faceți fără a vă asuma niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul unității motorului, în general vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volkswagen Up!, totuși înainte de a face acest lucru vă recomandăm să faceți o poză a instalației pentru a nu greși la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l elimina, ar putea fi necesar să îndepărtați piesele auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
GPS Volkswagen Up! nu funcționează Volkswagen Up!

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию