Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este starterul la Toyota Land Cruiser Serie 70?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă complicații frecvente, puteți începe să vă întrebați, în special dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În această postare vă vom afla unde se află demarorul unui Toyota Land Cruiser Serie 70, vă va ajuta să vă remediați complicațiile la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi rolul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Toyota Land Cruiser Serie 70 și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Rolul demarorului pe Toyota Land Cruiser Serie 70

Începem această pagină de conținut explicând rolul motorului de pornire pe Toyota Land Cruiser Serie 70. Demarorul este un motor electric care este alimentat de baterie, scopul său va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este construit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Toyota Land Cruiser Serie 70 și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: elementul principal al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Toyota Land Cruiser Serie 70 și va face suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Toyota Land Cruiser Serie 70, ce să fac?

Unde este demarorul la un Toyota Land Cruiser Serie 70?

Acum că am explicat destul de repede ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se află demarorul pe un Toyota Land Cruiser Serie 70? Este destul de ușor să găsești un starter, de fapt, este o parte mare care va fi aproape întotdeauna situată într-o locație similară. Vă lăsăm să descoperiți cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs. de mai jos.

Locația demarorului pe Toyota Land Cruiser Serie 70 clasic

Prima și cea mai generală circumstanță, unde să găsiți demarorul unui Toyota Land Cruiser Serie 70 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specială, de a porni motorul autovehiculului dvs., pentru asta trebuie să fie întotdeauna lângă volantul motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Locația demarorului la Toyota Land Cruiser Serie 70 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Toyota Land Cruiser Serie 70 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare echipate cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre acestea vor fi echipate cu un demaror situat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Toyota Land Cruiser Serie 70 ar putea fi integrat în alternatorul dvs., apoi se numește demaror-alternator, pentru a nu găsi nimic mai ușor, identificați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți bloc de start mare.

Weiterlesen:
Problemă de încărcare a bateriei Toyota Land Cruiser Serie 70, ce să faci?

Cum se înlocuiește demarorul pe un Toyota Land Cruiser Serie 70?

În cele din urmă, vă vom descrie destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Toyota Land Cruiser Serie 70. Această procedură nu este neapărat dificilă, poate fi luată în considerare de persoanele care au o expertiză mecanică de bază și echipamente adaptate. Respectați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Toyota Land Cruiser Serie 70, dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut care detaliază cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Toyota Land Cruiser Serie 70, însă înainte de a face acest lucru vă sugerăm să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l elimina, ar putea fi necesar să îndepărtați piesele auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Toyota Land Cruiser Serie 70, aruncați o privire la categoria Toyota Land Cruiser Serie 70.

Legătura cu publicația principală