Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este starterul la Subaru Impreza?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme regulate, este posibil să începeți să vă întrebați, mai ales dacă mașina nu pornește. În această postare vă vom arăta unde se află demarorul unui Subaru Impreza, vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom ilustra mai întâi funcția unui starter, apoi, unde este starterul la o Subaru Impreza și, în cele din urmă, cum să înlocuiți demarorul unei mașini.

Scopul demarorului la Subaru Impreza dumneavoastră

Începem acest articol prin a detalia funcția demarorului de pe Subaru Impreza dumneavoastră. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, sarcina acestuia va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei, în jur de 300/400 rpm). Este compus din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Subaru Impreza și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: Cel mai important element al alternatorului tău, acesta este cel care va antrena volantul Subaru Impreza și va aduce suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngăni la Subaru Impreza mea

Unde este demarorul la o Subaru Impreza?

Acum că v-am explicat rapid ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se gaseste demarorul la o Subaru Impreza? Este destul de ușor să localizați un starter, de fapt, este o parte mare care va fi aproape întotdeauna plasată într-o locație similară. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Locația demarorului pe clasicul Subaru Impreza

Primul și cel mai general caz, unde să localizați demarorul unui Subaru Impreza cu motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv special, să pornească motorul mașinii tale, pentru asta trebuie să fie mereu lângă volantul motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul se găsește la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Amplasarea starterului la Subaru Impreza cu start si stop

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Subaru Impreza dumneavoastră . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele construite cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre ele vor fi echipate cu un demaror plasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Subaru Impreza dvs. ar putea fi inclus în alternatorul dvs., apoi este cunoscut sub numele de alternator de pornire, pentru a-l găsi nimic mai ușor, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți demarorul mare. bloc.

Cum se înlocuiește demarorul la o Subaru Impreza?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Subaru Impreza. Această procedură nu este neapărat complexă, ea poate fi luată în considerare de către persoanele care au cea mai scăzută expertiză mecanică simplă și instrumente adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Subaru Impreza dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru care vă explică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Subaru Impreza dvs., cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă sugerăm să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l elimina, ar putea fi necesar să îndepărtați piesele auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum se tracta Subaru Impreza?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Subaru Impreza, accesați categoria noastră Subaru Impreza.

Legătura cu publicația principală