Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este starterul la Nissan X-trail?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme frecvente, este posibil să începeți să vă întrebați, în special dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În acest articol vă vom învăța unde se află demarorul unui Nissan X-trail, vă va ajuta să vă rezolvați problemele de aprindere. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este starterul pe un Nissan X-trail și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Scopul demarorului pe Nissan X-trail

Începem această pagină de conținut prin detalierea scopului motorului de pornire de pe Nissan X-trail. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, funcția sa va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este format din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Nissan X-trail și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: componenta principală a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Nissan X-trail și va aduce suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dumneavoastră, este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Nissan X-trail?

Unde este demarorul la un Nissan X-trail?

Acum că am descris destul de repede ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se găsește demarorul la un Nissan X-trail? Este destul de ușor să găsești un starter, evident, este o componentă mare care aproape constant va fi plasată într-un loc similar. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Locația demarorului pe Nissan X-trail tradițional

Prima și cea mai generală circumstanță, unde să găsiți demarorul unui Nissan X-trail cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specială, de a porni motorul autovehiculului dvs., pentru asta trebuie să fie în mod constant lângă volantul motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se găsește la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Locația demarorului la Nissan X-trail cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Nissan X-trail . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare construite cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror plasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Nissan X-trail poate fi inclus în alternatorul dvs., apoi este numit un alternator de pornire, pentru a nu găsi nimic mai ușor, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să descoperiți demarorul mare. bloc.

Cum se înlocuiește demarorul la un Nissan X-trail?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Nissan X-trail. Această procedură nu este neapărat complexă, poate fi luată în considerare de persoane care au un minim de cunoștințe mecanice de bază și instrumente adaptate. Urmăriți mai jos cei mai importanți pași pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Nissan X-trail dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut care detaliază cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați găsit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, în general vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Nissan X-trail dvs., cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă recomandăm să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate să fie nevoie să scoți piese auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Nissan X-trail CARE au probleme la ralanti

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Nissan X-trail, aruncați o privire la categoria Nissan X-trail.

Legătura cu publicația principală