Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este starterul la Cadillac Escalade?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă complicații regulate, este posibil să începeți să speculați, mai ales dacă mașina nu pornește. În această postare vă vom învăța unde se află demarorul unui Cadillac Escalade, vă va ajuta să vă remediați complicațiile la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom rezuma mai întâi funcția unui starter, apoi, unde este starterul pe Cadillac Escalade și, în cele din urmă, cum să înlocuiți demarorul unei mașini.

Rolul demarorului pe Cadillac Escalade

Începem acest articol explicând funcția motorului de pornire pe Cadillac Escalade dumneavoastră. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, sarcina acestuia va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei, în jur de 300/400 rpm). Este compus din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Cadillac Escalade și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: elementul principal al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Cadillac-ului dvs. Escalade și va face suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite trimiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Cum să tractați Cadillac Escalade?

Unde este demarorul la Cadillac Escalade?

Acum că am detaliat rapid ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este starterul bazat pe un Cadillac Escalade? Este destul de ușor să găsești un starter, de fapt, este o mare parte care va fi plasată aproape constant într-o locație similară. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Locația demarorului pe Cadillac Escalade tradițional

Prima și cea mai comună circumstanță, în care să găsiți demarorul unui Cadillac Escalade cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv specific, de a porni motorul mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie constant lângă volantul motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Locația demarorului la Cadillac Escalade cu pornire și oprire

Și acum al doilea posibilă locație de pornire a Cadillac-ului tău Escalade . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare construite cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre ele vor fi echipate cu un demaror amplasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Cadillac-ului tău Escalade poate fi inclus în alternatorul tău, apoi este numit demaror-alternator, pentru a nu fi mai puțin dificil, identifică-ți cureaua de accesorii și ar trebui să afli demarorul mare. bloc.

Cum se înlocuiește demarorul la un Cadillac Escalade?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Cadillac Escalade. Această procedură nu este de fapt complexă, ea poate fi luată în considerare de persoanele care au un minim de cunoștințe mecanice simple și instrumente adaptate. Urmați mai jos pașii principali pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria Cadillac-ului dvs. Escalade, dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să consultați articolul nostru care detaliază cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Cadillac-ului dvs. Escalade, însă înainte de a face acest lucru vă sugerăm să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l îndepărta, ar putea fi necesar să îndepărtați părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cadillac Escalade CARE au probleme la ralanti

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Cadillac Escalade, nu ezitați să consultați categoria noastră Cadillac Escalade.

Legătura cu publicația principală