Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este situat cricul pe Peugeot 807?

În acest articol, vom trata un subiect care poate fi de folos tuturor. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Peugeot 807 este esential. Într-adevăr, fără cric, nu vei avea capacitatea de a-ți ridica mașina și, prin urmare, de a schimba o roată, sau de a accesa elementele din spatele ei, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul pe un Peugeot 807 și, în final, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Peugeot 807?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferitele tipuri de mufe care există. De fapt, totuși, în general majoritatea Peugeot 807 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Peugeot 807 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și mai ieftin dintre toate, se găsește în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Peugeot 807 : Folosește exact același principiu ca și cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să existe un cric mai stabil care poate ridica o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Peugeot 807 : Această formă de cric nu este echipament standard pe mașini și, de obicei, este furnizată doar cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai ușor de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Lampa de frana Peugeot 807 ramane aprinsa, ce sa fac?

.

Unde este cricul la Peugeot 807?

Vom începe acum partea care te-a făcut absolut să ajungi la acest articol, unde este cricul la un Peugeot 807? Poate părea de bază, dar pe baza produsului și modelului mașinii, locația cricului nu este aceeași. Rețineți că majoritatea mașinilor Peugeot 807 sunt echipate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Peugeot-ul 807 sau ai fost împrumutat unul sau îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații se pot schimba în funcție de an și finisajul Peugeot 807:

  • Cea mai generală locație pentru un cric este în portbagajul Peugeot-ului tău 807. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Locație similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Peugeot 807 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei descoperi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a avea capacitatea de a o elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un Peugeot 807?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să utilizați cricul pe Peugeot 807 dumneavoastră. Fie că este vorba de a vă schimba roata sau de a schimba plăcuțele de frână de pe Peugeot 807, procedura rămâne aceeași. Această procedură poate părea dificilă, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Peugeot-ul 807, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub mașină la nivelul caroseriei, veți descoperi în general o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Peugeot-ul 807, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Unde este demarorul la Peugeot 807?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Peugeot 807, aruncați o privire la categoria Peugeot 807.

Legătura cu publicația principală