Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este situat cricul pe Peugeot 309?

În acest articol, vom trata un subiect care ne poate fi de folos tuturor. Dacă este pentru că ai o anvelopă deflată sau vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Peugeot 309 este important. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, prin urmare, să schimbați o roată, sau să accesați elementele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi, unde se află cricul pe un Peugeot 309 și, în sfârșit, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Peugeot 309?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferitele tipuri de jack care există. Într-adevăr, deși în general majoritatea Peugeot 309 vor fi echipate cu același tip de cric, există totuși stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Peugeot 309 : Primul tip de mufă, cel mai clasic și mai ieftin dintre toate, se află în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Peugeot 309 : Utilizează un proces exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil, care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Peugeot 309 : Această formă de cric nu este echipament standard pe mașini și, de obicei, este furnizată doar cu un model premium sau cumpărată în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric pe Peugeot 309?

.

Unde este cricul la Peugeot 309?

Vom începe acum partea care cu siguranță ai făcut să ajungi la acest articol, unde este cricul la un Peugeot 309? Poate părea simplu, dar în funcție de marca și modelul mașinii, locația cricului nu este similară. Fiți conștienți de faptul că majoritatea mașinilor Peugeot 309 sunt echipate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray rezistent la perforare sau un compresor. Dacă tocmai ți-ai cumpărat Peugeot-ul 309 sau ai fost împrumutat sau îl închiriezi, s-ar putea să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații s-ar putea schimba în funcție de an și de finisajul Peugeot-ului dvs. 309:

  • Poziția cea mai de bază pentru un cric este în portbagajul lui Peugeot 309. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin tradițională, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Peugeot 309 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei gasi sub portbagaj, in general va trebui sa desurubati o piulita pentru a putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un Peugeot 309?

În cele din urmă, vă vom explica rapid cum să utilizați cricul pe Peugeot 309 dumneavoastră. Dacă este să vă schimbați roata sau să schimbați plăcuțele de frână de pe Peugeot 309, procesul rămâne similar. Acest proces poate părea dificil, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Peugeot-ul 309, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica vehiculul, altfel riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să vă ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și să-l poziționați sub mașină la nivelul caroseriei, în general veți găsi o crestătură pentru a-l poziționa la locul potrivit.
  • Ridicați-vă Peugeot-ul 309, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Peugeot 309 pe poziție

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Peugeot 309, aruncați o privire la categoria Peugeot 309.

Legătura cu publicația principală