Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este situat cricul pe Peugeot 306?

În această postare, vom trata un subiect care poate fi de folos celor mai mulți dintre noi. Fie că ai o anvelopă deflată, fie că vrei să-ți schimbi plăcuțele de frână, știind unde cricul este pe un Peugeot 306 este fundamentală. Într-adevăr, fără cric, nu veți putea să vă ridicați mașina și, în consecință, să înlocuiți o roată, sau să accesați componentele din spatele acesteia, cum ar fi plăcuțele de frână de exemplu. Pentru a face acest lucru, vă vom arăta mai întâi diferitele tipuri de cricuri, apoi unde se află cricul pe un Peugeot 306 și, în final, cum să utilizați cricul pe mașina dvs.

Care sunt diferitele tipuri de cricuri pentru Peugeot 306?

Așa că începem articolul nostru cu diferitele tipuri de mufe care există. Într-adevăr, cu toate acestea, în general, majoritatea Peugeot 306 vor fi echipate cu același tip de cric, există încă stiluri diferite cu utilizări diferite, iată-le:

  • Cricul cu șurub cu un singur braț pentru Peugeot 306 : Primul tip de cric, cel mai tradițional și cel mai ieftin dintre toate, se află în general pe modele entry-level, sau cu puține opțiuni. Acest tip de cric are un singur braț articulat care este situat sub mașină pentru a o ridica. Acest tip de cric este ușor, ușor de utilizat, dar nu vă permite să ridicați sarcini mari.
  • Cricul cu șurub cu două brațe pentru Peugeot 306 : Utilizează un proces exact similar cu cricul văzut mai devreme, adică un șurub melcat care va permite înșurubarea pentru a ridica cricul și deșurubarea pentru a-l coborî, cu toate acestea, utilizarea unui braț dublu va permite să aveți un cric mai stabil, care poate ridicați o sarcină utilă mai mare.
  • Cricul hidraulic pentru Peugeot 306 : Acest tip de cric nu este echipament standard pe vehicule și, de obicei, este furnizat doar cu un model premium sau cumpărat în centrele auto. Aceste cricuri sunt mai grele, în general mai puțin voluminoase și au avantajul de a fi mult mai simplu de utilizat și de a putea ridica o sarcină mai mare. Ar costa intre 20 si 50 de euro sa le cumperi, iata un model simplu si eficient de la Oscaro.
Weiterlesen:
Ecranul tactil Peugeot 306 nu merge

.

Unde este cricul la Peugeot 306?

Vom începe acum partea care cu siguranță te-a făcut să ajungi la această postare, unde este cricul la un Peugeot 306? Poate părea de bază, dar pe baza produsului și modelului mașinii, locația cricului nu este similară. Rețineți că majoritatea mașinilor Peugeot 306 sunt furnizate cu cric, dacă nu sunt, va trebui să găsiți un spray anti-punctură sau un compresor. Indiferent dacă tocmai ți-ai cumpărat Peugeot-ul 306, fie că ai fost împrumutat, fie că îl închiriezi, este posibil să nu ai aceste informații. Vă vom oferi diferitele locații ale cricului de pe mașina dvs., aceste locații pot fi înlocuite în funcție de an și finisajul Peugeot 306 dvs.:

  • Cea mai obișnuită poziție pentru un cric este în portbagajul lui Peugeot 306. Pentru a ajunge la el, trebuie doar să ridicați covorul din portbagaj și ar trebui să îl găsiți și roata de rezervă.
  • În pasajul roții din spate: Poziție similară, dar mai puțin obișnuită, cricul poate fi în portbagaj, dar pe partea laterală a portbagajului, pentru a ajunge la el trebuie doar să deschideți trapa din componenta dreaptă a portbagajului.
  • Ultima locație posibilă pentru cricul de pe Peugeot 306 este sub mașina dvs. Daca mai ai roata de rezerva o vei localiza sub portbagajul tau, de obicei va trebui sa desurubati o piulita pentru a o putea elibera si roata de rezerva.

Cum se folosește mufa pe un Peugeot 306?

În cele din urmă, vă vom arăta rapid cum să utilizați cricul pe Peugeot 306 dumneavoastră. Fie că este vorba de înlocuirea roții sau de plăcuțele de frână ale Peugeot 306, procesul rămâne similar. Acest proces poate părea complex, dar trebuie să urmați doar câteva recomandări pentru a vă folosi jack-ul în siguranță:

  • Înainte de a ridica Peugeot-ul 306, nu uitați să cuplați frâna de mână, precum și o treaptă de viteză pentru a vă bloca roțile.
  • Deșurubați piulițele roților ale roților la care doriți să lucrați înainte de a ridica mașina, în orice alt caz riscați să deteriorați transmisia.
  • Începeți să ridicați cricul (aproximativ 20 de centimetri) și poziționați-l sub mașină la nivelul caroseriei, de obicei veți localiza o crestătură pentru a-l poziționa în locul potrivit.
  • Ridicați-vă Peugeot-ul 306, nu vă deranjați prea mult, dacă anvelopa se desprinde la trei centimetri de sol, este suficient.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Peugeot 306?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Peugeot 306, aruncați o privire la categoria Peugeot 306.

Legătura cu publicația principală