Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului pe Fiat Grande Punto?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, trecem, din păcate, și prin dezavantaje. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Fiat Grande Punto, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm remediați problemele cu siguranțe si in mod specific sa găsiți siguranța pentru radioul auto pe Fiat Grande Punto. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi în ce situații ar putea fi important să înlocuiți siguranța radioului auto a Fiat Grande Punto dvs., apoi unde este siguranța radioului auto a Fiat Grande Punto .

De ce să înlocuiți siguranța radioului pe Fiat Grande Punto?

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței radioului auto a Fiat Grande Punto prin interesul de a-l schimba. Este posibil să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Este esențial să știm că a siguranța acționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Fiat Grande Punto . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si verifica daca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Fiat Grande Punto când nu va mai funcționa fără un motiv aparent . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Fiat Grande Punto?

Unde este siguranța unității principale la Fiat Grande Punto?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Fiat Grande Punto . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio auto pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. Este destul de des conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom descoperi cele două locuri unde siguranța radioului auto al Fiat Grande Punto poate fi localizat.

Setarea siguranței radioului auto original la Fiat Grande Punto

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Fiat Grande Punto, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a vehiculului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni al vehiculului dumneavoastră dacă nu îl puteți localiza. Iată pașii pe care trebuie să-i respectați pentru restul procedurii:

 • Răsfoiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Fiat Grande Punto , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați-i starea.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, duceți vehiculul la tehnicianul dvs., astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit de pe Fiat Grande Punto

În sfârșit, vom descoperi împrejurarea unui radio auto cumpărat în magazine și cum să localizați siguranța radioului auto pe Fiat Grande Punto în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto de pe Fiat Grande Punto , în general, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În partea din spate a radioului auto al Fiat Grande Punto dvs., ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Fiat Grande Punto dvs.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a înlocui siguranța la Fiat Grande Punto
Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer de pe Fiat Grande Punto?

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Fiat Grande Punto, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Dacă mai aveți întrebări despre Fiat Grande Punto, nu ezitați să consultați categoria noastră Fiat Grande Punto.

Legătura cu publicația principală