Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului de pe seat ibiza?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi sunt incomozi cu ceva electric pe Seat Ibiza, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe el. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm remediați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsește siguranța radioului pe seat ibiza ta. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom descoperi în ce situații poate fi important să înlocuiți siguranța radioului auto a seatului dvs. ibiza, apoi unde este siguranța radioului auto a seat-ului tău ibiza .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto pe seat ibiza?

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței radio auto a seat-ului dvs. ibiza prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta s-a ars, dar nu ești sigur. Este necesar să știm că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea pe seat ibiza dumneavoastră . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si confirma ca filamentul este inca intact. În general, vei dori inlocuieste siguranta radioului auto al unui seat ibiza cand acesta nu va mai functiona fara cauza aparenta . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Scaunul meu ibiza trage spre dreapta, ce să fac?

Unde este siguranța unității principale la seat ibiza?

Vom face acum caută siguranța în unitatea principală a seat-ului tău ibiza . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. Este destul de des conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom descoperi cele două locuri unde siguranța radioului auto al seat-ului tău ibiza poate fi determinat.

Setarea sigurantei radioului auto original la seat ibiza

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Seat Ibiza, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să solicitați sfatul din manualul de instrucțiuni al mașinii dvs. dacă nu îl puteți descoperi. Iată pașii de urmat pentru restul procedurii:

 • Răsfoiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a descoperi siguranța radioului auto al seatului tău ibiza , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, duceți-vă mașina la mecanic, astfel încât acesta să se uite mai atent la cauza problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală dintr-un produs diferit de pe Seat ibiza

În cele din urmă, vom descoperi împrejurarea unui radio auto cumpărat în magazine și cum să descoperi siguranța radioului auto de pe seat ibiza în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din seat ibiza , în cele mai multe cazuri, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În partea din spate a radioului auto al seat-ului dvs. ibiza, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți descoperi siguranța radio-ului seat-ului dvs. ibiza.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a înlocui siguranța de pe seat ibiza
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare seat ibiza?

Acum știi cum să-ți descoperi siguranța radioului auto , daca sunteti in cautarea altor sigurante precum siguranta demarorului de pe seat ibiza, sau siguranta claxonului, nu ezitati sa cereti sfaturi din articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre seat ibiza, aruncați o privire la categoria seat ibiza.

Legătura cu publicația principală