Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volvo XC90?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și deși acest lucru ne aduce confort, din păcate trecem și prin contra. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volvo XC90, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Pe această pagină, vom încerca să vă ajutăm remediați complicațiile cu siguranța si in mod specific sa găsiți siguranța radioului auto pe Volvo XC90. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații ar putea fi important să înlocuiți siguranța radio a autovehiculului Volvo XC90 dvs., apoi unde este siguranța radioului auto a Volvo XC90 .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto la Volvo XC90?

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței radioului auto a Volvo XC90 prin beneficiul schimbării acestuia. Este posibil să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Este esențial să știm că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Volvo XC90 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si confirma ca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Volvo XC90 când nu va mai funcționa fără un motiv aparent . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Unde este siguranța unității principale la Volvo XC90?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volvo XC90 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. Este destul de des legat de prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom afla cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volvo XC90 poate fi localizat.

Setarea siguranței radioului auto original la Volvo XC90

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volvo XC90, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a automobilului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul mașinii dumneavoastră dacă nu îl puteți descoperi. Iată pașii de urmat pentru restul procedurii:

 • Parcurgeți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a descoperi siguranța radioului auto al Volvo XC90 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți-vă mașina la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volvo XC90?

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală dintr-un produs diferit pe Volvo XC90

În sfârșit, vom afla cazul unui radio auto cumpărat din magazine și cum să descoperiți siguranța radioului auto pe Volvo XC90 în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volvo XC90 , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În partea din spate a radioului auto al Volvo XC90 dvs., ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți descoperi siguranța radioului auto al Volvo XC90 dvs.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a înlocui siguranța la Volvo XC90

Acum știi cum să-ți descoperi siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror la Volvo XC90, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector