Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volvo XC60?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volvo XC60, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați complicațiile cu siguranța si mai ales sa găsiți siguranța radioului auto pe Volvo XC60. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații ar putea fi important să înlocuiți siguranța radio pentru autovehicul a Volvo XC60, apoi unde este siguranța radioului auto a Volvo XC60 .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto la Volvo XC60?

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței radioului auto a Volvo XC60 prin beneficiul schimbării acestuia. Este posibil să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Este necesar să știm că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Volvo XC60 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si confirma ca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Volvo XC60 când nu va mai funcționa fără nicio explicație aparentă . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă provoacă problema.

Unde este siguranța unității principale la Volvo XC60?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volvo XC60 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locuri diferite. Este adesea conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom afla cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volvo XC60 poate fi determinat.

Setarea siguranței radioului auto original la Volvo XC60

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volvo XC60, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a automobilului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul mașinii dumneavoastră dacă nu îl puteți găsi. Iată pașii pe care trebuie să-i respectați pentru restul procedurii:

 • Consultați manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Volvo XC60 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, duceți mașina la tehnicianul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe Volvo XC60 meu, ce să fac?

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală dintr-un produs diferit pe Volvo XC60

În cele din urmă, vom afla circumstanțele unui radio auto cumpărat în magazine și cum se localizează siguranța radioului auto pe Volvo XC60 în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volvo XC60 , în cele mai multe cazuri, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volvo XC60 dvs., ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Volvo XC60 dvs.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a înlocui siguranța la Volvo XC60

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , daca sunteti in cautare de alte sigurante precum siguranta demarorului de pe Volvo XC60, sau siguranta claxonului, nu va sta pe ganduri sa consultati articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector