Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, din păcate trecem și prin dezavantaje. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Transporter, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța pentru radioul auto la Volkswagen Transporter. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații ar putea fi important să schimbați siguranța radio a autovehiculului Volkswagen Transporter, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter-ului tău .

De ce să schimbi siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter?

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței radioului auto a vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Este necesar să știm că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Transporter . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le poti verifica si valida ca filamentul este inca intact. În general, vei dori schimba siguranța radioului auto al unui Volkswagen Transporter atunci când nu va mai funcționa fără o cauză aparentă . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Volkswagen Transporter 4?

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Transporter?

Vom face acum caută siguranța în unitatea principală a Volkswagen Transporter-ului tău . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio auto pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. În general, este conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom vedea cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter-ului tău pot fi identificate.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Transporter

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Transporter, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a vehiculului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să solicitați sfatul din manualul de instrucțiuni al vehiculului dumneavoastră dacă nu îl puteți descoperi. Iată pașii pe care trebuie să-i respectați pentru restul procedurii:

 • Citiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a descoperi siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter-ului tău , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, duceți-vă vehiculul la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza declanșării problemei dvs.
 • După ce schimbați siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit de pe Volkswagen Transporter

În cele din urmă, vom vedea circumstanțele unui radio auto cumpărat în magazine și cum să descoperiți siguranța radioului auto de pe Volkswagen Transporter în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Transporter , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volkswagen Transporter-ului dvs., ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți descoperi siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter-ului dvs.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a schimba siguranța la Volkswagen Transporter
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter 5?

Acum știi cum să-ți descoperi siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Volkswagen Transporter, sau siguranța claxonului, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolele noastre dedicate acestor siguranțe.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector