Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter 6?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și deși acest lucru ne aduce confort, din păcate și noi suferim contra. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Transporter 6, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța pentru radioul auto pe Volkswagen Transporter 6. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații ar putea fi relevant să înlocuiți siguranța radioului auto a Volkswagen Transporter 6, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 6 .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter 6?

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței radio auto a Volkswagen Transporter 6 prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Este important de știut că a siguranța acționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea pe Volkswagen Transporter 6 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si verifica daca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Volkswagen Transporter 6 când acesta nu va mai funcționa fără motiv aparent . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Volkswagen Transporter 5?

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Transporter 6?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Transporter 6 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locuri diferite. În general, este conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom afla cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 6 poate fi descoperit.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Transporter 6

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Transporter 6, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a vehiculului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni al mașinii dumneavoastră dacă nu îl puteți găsi. Iată pașii pe care trebuie să-i respectați pentru restul procedurii:

 • Parcurgeți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 6 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți-vă mașina la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit de pe Volkswagen Transporter 6

În cele din urmă, vom afla circumstanțele unui radio auto cumpărat în magazine și cum se localizează siguranța radioului auto pe Volkswagen Transporter 6 în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Transporter 6 , în cele mai multe cazuri, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În partea din spate a radioului auto al Volkswagen Transporter 6, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 6.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a înlocui siguranța la Volkswagen Transporter 6
Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Transporter rămâne aprinsă, ce să faci?

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Volkswagen Transporter 6, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию