Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter 5?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai echipate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomod cu ceva electric pe Volkswagen Transporter 5, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm remediați problemele cu siguranțe si in mod specific sa găsiți siguranța pentru radioul auto pe Volkswagen Transporter 5. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom descoperi în ce situații ar putea fi important să înlocuiți siguranța radioului auto a Volkswagen Transporter 5, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 5 .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter 5?

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței radio auto a Volkswagen Transporter 5 prin beneficiul schimbării acestuia. Este posibil să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Este necesar să știm că a siguranța acționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea pe Volkswagen Transporter 5 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si valida ca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Volkswagen Transporter 5 când acesta nu va mai funcționa fără motiv aparent . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Transporter 5?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Transporter 5 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio auto pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. În general, este conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom descoperi cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 5 poate fi localizat.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Transporter 5

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Transporter 5, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să cereți sfaturi din manualul vehiculului dumneavoastră dacă nu îl puteți descoperi. Iată pașii de urmat pentru restul procedurii:

 • Consultați manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a descoperi siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 5 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți vehiculul la tehnicianul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Transporter

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit de pe Volkswagen Transporter 5

În sfârșit, vom descoperi împrejurarea unui radio auto cumpărat în magazine și cum să descoperiți siguranța radioului auto de pe Volkswagen Transporter 5 în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Transporter 5 , în cele mai multe cazuri, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volkswagen Transporter 5, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți descoperi siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 5.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a înlocui siguranța la Volkswagen Transporter 5

Acum știi cum să-ți descoperi siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța de pornire pe Volkswagen Transporter 5, sau siguranța claxonului, nu ezitați să cereți sfaturi din articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию