Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter 4?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai echipate cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi sunt incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Transporter 4, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Pe această pagină, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța pentru radioul auto pe Volkswagen Transporter 4. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații ar putea fi important să schimbați siguranța radio a autovehiculului Volkswagen Transporter 4, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 4 .

De ce să schimbi siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter 4?

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței radio auto a Volkswagen Transporter 4 prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Este important de știut că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Transporter 4 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le poti verifica si valida ca filamentul este inca intact. În general, vei dori schimba siguranta radioului auto al unui Volkswagen Transporter 4 cand acesta nu va mai functiona fara motiv aparent . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter care moare în timp ce conducea

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Transporter 4?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Transporter 4 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. Este destul de des conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom afla cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 4 poate fi descoperit.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Transporter 4

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Transporter 4, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul vehiculului dumneavoastră dacă nu îl puteți localiza. Iată pașii de urmat pentru restul procedurii:

 • Consultați manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 4 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați-i starea.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, duceți-vă vehiculul la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce schimbați siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală de altă marcă pe Volkswagen Transporter 4

În sfârșit, vom afla cazul unui radio auto cumpărat din magazine și cum să localizați siguranța radioului auto pe Volkswagen Transporter 4 în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Transporter 4 , în cele mai multe cazuri, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În partea din spate a radioului auto al Volkswagen Transporter 4, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Transporter 4.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a schimba siguranța la Volkswagen Transporter 4
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter 5?

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , daca sunteti in cautarea altor sigurante precum siguranta demarorului de pe Volkswagen Transporter 4, sau siguranta claxonului, nu va sta pe ganduri sa consultati articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector