Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touran?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate trecem și prin dezavantaje. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Touran, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si in mod specific sa găsiți siguranța pentru radioul auto la Volkswagen Touran. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi în ce situații poate fi relevant să schimbați siguranța radioului auto a Volkswagen Touran, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Touran-ul tău .

De ce să schimbi siguranța radioului auto la Volkswagen Touran?

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței radioului auto a Volkswagen Touran prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Este necesar să știm că a Siguranța funcționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Touran . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si confirma ca filamentul este inca intact. În general, vei dori schimba siguranța radioului auto al unui Volkswagen Touran atunci când nu va mai funcționa fără o cauză aparentă . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă provoacă problema.

Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volkswagen Touran 2?

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Touran?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Touran . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Totuși, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locuri diferite. În general, este conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom descoperi cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Touran poate fi găsit.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Touran

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Touran, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a vehiculului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să cereți sfaturi din manualul vehiculului dumneavoastră dacă nu îl puteți găsi. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru restul procesului:

 • Citiți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Volkswagen Touran , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați-i starea.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, duceți-vă vehiculul la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce schimbați siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală de altă marcă pe Volkswagen Touran

În cele din urmă, vom descoperi împrejurarea unui radio auto cumpărat în magazine și cum se localizează siguranța radioului auto pe Volkswagen Touran în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Touran , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volkswagen Touran, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți localiza siguranța radioului auto al Volkswagen Touran.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a schimba siguranța la Volkswagen Touran
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Touran?

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța de pornire la Volkswagen Touran, sau siguranța claxonului, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию