Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touran 3?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și cu toate acestea acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Majoritatea dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Touran 3, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați complicațiile cu siguranța si mai ales sa găsiți siguranța radioului auto pe Volkswagen Touran 3. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații ar putea fi important să schimbați siguranța radioului auto a Volkswagen Touran 3, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Touran 3 .

De ce să schimbi siguranța radioului auto la Volkswagen Touran 3?

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței radio auto a Volkswagen Touran 3 prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Este important de știut că a siguranța acționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea pe Volkswagen Touran 3 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si verifica daca filamentul este inca intact. În general, vei dori schimba siguranta radioului auto al unui Volkswagen Touran 3 cand acesta nu va mai functiona fara motiv aparent . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care duce la problema ta.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Volkswagen Touran 2

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Touran 3?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Touran 3 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. Este adesea conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom afla cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Touran 3 poate fi găsit.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Touran 3

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Touran 3, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a automobilului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul mașinii dumneavoastră dacă nu îl găsiți. Iată pașii de urmat pentru restul procesului:

 • Parcurgeți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Touran 3 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați-i starea.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, du-ți mașina la mecanic pentru ca acesta să se uite mai atent la cauza problemei tale.
 • După ce schimbați siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală de altă marcă pe Volkswagen Touran 3

În cele din urmă, vom afla circumstanțele unui radio auto cumpărat în magazine și cum să găsiți siguranța radioului auto pe Volkswagen Touran 3 în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Touran 3 , în cele mai multe cazuri, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volkswagen Touran 3, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Touran 3.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a schimba siguranța la Volkswagen Touran 3
Weiterlesen:
Unde se află cricul la Volkswagen Touran?

Acum știi cum să găsești siguranța pentru radioul mașinii , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Volkswagen Touran 3, sau siguranța claxonului, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector