Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touran 2?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și deși acest lucru ne aduce confort, din păcate trecem și prin dezavantaje. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Touran 2, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța radioului auto pe Volkswagen Touran 2. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații ar putea fi important să înlocuiți siguranța radioului auto a Volkswagen Touran 2, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Touran 2 .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto la Volkswagen Touran 2?

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței radio auto a Volkswagen Touran 2 prin interesul de a-l schimba. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Este important de știut că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Touran 2 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul că sunt transparente, le puteți verifica și verifica dacă filamentul este încă intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Volkswagen Touran 2 când nu va mai funcționa fără nicio explicație aparentă . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă provoacă problema.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Touran 2?

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Touran 2?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Touran 2 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. Este destul de des conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom vedea cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Touran 2 poate fi determinat.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Touran 2

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Touran 2, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să solicitați sfatul din manualul de instrucțiuni al mașinii dumneavoastră dacă nu îl găsiți. Iată pașii de urmat pentru restul procesului:

 • Răsfoiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Touran 2 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți-vă mașina la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit pe Volkswagen Touran 2

În sfârșit, vom vedea cazul unui radio auto cumpărat din magazine și cum să găsiți siguranța radioului auto pe Volkswagen Touran 2 în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Touran 2 , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volkswagen Touran 2, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Touran 2.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a înlocui siguranța la Volkswagen Touran 2
Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Volkswagen Touran 2?

Acum știi cum să găsești siguranța pentru radioul mașinii , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Volkswagen Touran 2, sau siguranța claxonului, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector