Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touareg?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, suferim, din păcate, și contra. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Touareg, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm remediați complicațiile cu siguranța si mai ales sa găsiți siguranța pentru radioul auto la Volkswagen Touareg. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații ar putea fi important să înlocuiți siguranța radio a autovehiculului Volkswagen Touareg, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Touareg-ul tău .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto la Volkswagen Touareg?

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței radioului auto al Volkswagen Touareg prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Este important de știut că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Touareg . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si valida ca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Volkswagen Touareg când aceasta nu va mai funcționa fără o cauză aparentă . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă provoacă problema.

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Touareg?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Touareg . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locuri diferite. Este adesea conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom vedea cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Touareg-ul tău pot fi identificate.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Touareg

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Touareg, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul de utilizare al mașinii dumneavoastră dacă nu îl puteți descoperi. Iată pașii pe care trebuie să-i respectați pentru restul procedurii:

 • Răsfoiți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a descoperi siguranța radioului auto al Volkswagen Touareg-ul tău , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți siguranța radioului auto cu grijă și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți-vă mașina la tehnicianul dvs. auto pentru ca acesta să se uite mai atent la cauza problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Weiterlesen:
Cum se demontează bara de protecție de la un Volkswagen Touareg?

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit pe Volkswagen Touareg

În cele din urmă, vom vedea circumstanțele unui radio auto cumpărat în magazine și cum să descoperi siguranța radioului auto de pe Volkswagen Touareg în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Touareg , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volkswagen Touareg, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți descoperi siguranța radioului auto al Volkswagen Touareg.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a înlocui siguranța la Volkswagen Touareg

Acum știi cum să-ți descoperi siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Volkswagen Touareg, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touareg, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector