Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Tiguan?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Tiguan, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați complicațiile cu siguranța si in mod specific sa găsiți siguranța pentru radioul auto la Volkswagen Tiguan. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații poate fi important să schimbați siguranța radioului auto a Volkswagen Tiguan, apoi unde este siguranța radioului auto Volkswagen Tiguan .

De ce să schimbi siguranța radioului auto la Volkswagen Tiguan?

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței radioului auto a Volkswagen Tiguan prin beneficiul schimbării acestuia. Este posibil să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Este esențial să știm că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Tiguan . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si verifica daca filamentul este inca intact. În general, vei dori schimba siguranța radioului auto al unui Volkswagen Tiguan atunci când nu va mai funcționa fără o cauză aparentă . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Tiguan care rămâne aprins

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Tiguan?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Tiguan . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locuri diferite. Este destul de des conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom vedea cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Tiguan pot fi identificate.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Tiguan

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Tiguan, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul de utilizare al mașinii dumneavoastră dacă nu îl puteți găsi. Iată pașii pe care trebuie să-i respectați pentru restul procedurii:

 • Răsfoiți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Volkswagen Tiguan , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți-vă mașina la tehnicianul dvs., astfel încât acesta să poată privi mai atent cauza declanșării problemei dvs.
 • După ce schimbați siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit pe Volkswagen Tiguan

În cele din urmă, vom vedea circumstanțele unui radio auto cumpărat în magazine și cum se localizează siguranța radioului auto pe Volkswagen Tiguan în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Tiguan , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volkswagen Tiguan, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți localiza siguranța radioului auto al Volkswagen Tiguan.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a schimba siguranța la Volkswagen Tiguan
Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Volkswagen Tiguan, ce să faci?

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror la Volkswagen Tiguan, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Tiguan, accesați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию