Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Routan?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Routan, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. Pe această pagină, vom încerca să vă ajutăm remediați complicațiile cu siguranța si in mod specific sa găsiți siguranța pentru radioul auto la Volkswagen Routan. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi în ce situații ar putea fi relevant să înlocuiți siguranța radio pentru autovehicul a Volkswagen Routan, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Routan-ul tău .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto la Volkswagen Routan?

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței radioului auto al Volkswagen Routan prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Este esențial să știm că a siguranța acționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Routan . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le poti verifica si valida ca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Volkswagen Routan atunci când nu va mai funcționa fără o cauză aparentă . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Routan, ce să faci?

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Routan?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Routan . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locuri diferite. Este adesea conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom descoperi cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Routan poate fi găsit.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Routan

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Routan, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a vehiculului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să cereți sfaturi din manualul vehiculului dumneavoastră dacă nu îl găsiți. Iată pașii de urmat pentru restul procedurii:

 • Parcurgeți manualul de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Routan , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți-vă vehiculul la tehnicianul dvs., astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza declanșării problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală de altă marcă pe Volkswagen Routan

În sfârșit, vom descoperi cazul unui radio auto cumpărat din magazine și cum să găsești siguranța radioului auto pe Volkswagen Routan în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Routan , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Volkswagen Routan, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Routan.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a înlocui siguranța la Volkswagen Routan
Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda la Volkswagen Routan

Acum știi cum să găsești siguranța pentru radioul mașinii , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța de pornire la Volkswagen Routan, sau siguranța claxonului, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru web dedicat acestor siguranțe.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Routan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Routan.

Legătura cu publicația principală