Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Passat?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, suferim, din păcate, și contra. Cei mai mulți dintre noi sunt incomozi cu ceva electric pe Volkswagen Passat, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm remediați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța pentru radioul auto la Volkswagen Passat. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații ar putea fi relevant să înlocuiți siguranța radio a autovehiculului Volkswagen Passat, apoi unde este siguranța radioului auto al Volkswagen Passat .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto la Volkswagen Passat?

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței radioului auto al Volkswagen Passat prin interesul de a-l schimba. S-ar putea să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Este esențial să știm că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Volkswagen Passat . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si verifica daca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Volkswagen Passat atunci când nu va mai funcționa fără o cauză aparentă . Dacă bateria dumneavoastră funcționează corect, poate fi siguranța care vă provoacă problema.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Passat 8?

Unde este siguranța unității principale la Volkswagen Passat?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Volkswagen Passat . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Totuși, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. În general, este conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom afla cele două locuri unde siguranța radioului auto al Volkswagen Passat poate fi găsit.

Setarea siguranței radioului auto original la Volkswagen Passat

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Volkswagen Passat, atunci dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a vehiculului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să solicitați sfaturi din manualul de instrucțiuni al vehiculului dumneavoastră dacă nu îl găsiți. Iată pașii de urmat pentru restul procedurii:

 • Răsfoiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Passat , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați-i starea.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți-vă vehiculul la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să se uite mai atent la declanșarea problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit de pe Volkswagen Passat

În sfârșit, vom afla cazul unui radio auto cumpărat din magazine și cum să găsiți siguranța radioului auto pe Volkswagen Passat în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Volkswagen Passat , în general, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În partea din spate a radioului auto al Volkswagen Passat, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Volkswagen Passat.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a înlocui siguranța la Volkswagen Passat
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric la Volkswagen Passat?

Acum știi cum să găsești siguranța pentru radioul mașinii , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța de pornire la Volkswagen Passat , sau siguranța claxonului, nu ezitați să cereți sfaturi din articolele noastre dedicate acestor siguranțe.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Passat, aruncați o privire la categoria Volkswagen Passat.

Legătura cu publicația principală