Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Mercedes Benz CLA Class?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate trecem și prin dezavantaje. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Mercedes Benz CLA Class, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța pentru radioul auto pe Mercedes Benz CLA Clasa dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații poate fi important să schimbați siguranța radio pentru autovehicul a Mercedes Benz CLA Clasa dvs., apoi unde este siguranța radioului auto Mercedes Benz CLA Clasa dumneavoastră .

De ce să schimbi siguranța radioului auto pe Mercedes Benz CLA Class?

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței radio auto a Mercedes Benz CLA Clasa dumneavoastră prin interesul de a-l schimba. Este posibil să simți că siguranța ta este arsă, dar nu ești sigur. Este important de știut că a siguranța acționează ca un dispozitiv de siguranță pentru a preveni supratensiunea la Mercedes Benz CLA Class . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le poti verifica si valida ca filamentul este inca intact. În general, vei dori schimba siguranța radioului auto al unui Mercedes Benz CLA Class când nu va mai funcționa fără nicio explicație aparentă . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Mercedes Benz CLA Class care nu mai accelerează

Unde este siguranța unității principale la Mercedes Benz CLA Class?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Mercedes Benz CLA Clasa dumneavoastră . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Totuși, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locuri diferite. În general, este conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom afla cele două locuri unde siguranța radioului auto din clasa dvs. Mercedes Benz CLA poate fi descoperit.

Setarea siguranței radioului auto original la Mercedes Benz CLA Class

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Mercedes Benz CLA Clasa, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni al mașinii dumneavoastră dacă nu îl puteți găsi. Iată pașii de urmat pentru restul procedurii:

 • Răsfoiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Mercedes Benz CLA Clasa dumneavoastră , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați-i starea.
 • Dacă este defect, înlocuiți-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, duceți-vă mașina la tehnicianul dvs. auto, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dvs.
 • După ce schimbați siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală de altă marcă pe Mercedes Benz CLA Class

În cele din urmă, vom afla care este circumstanța unui radio auto cumpărat în magazine și cum se localizează siguranța radioului auto pe Mercedes Benz CLA Class în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto de pe Mercedes Benz CLA Class , în general, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al clasei dvs. Mercedes Benz CLA, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto din clasa dvs. Mercedes Benz CLA.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a schimba siguranța la Mercedes Benz CLA Class
Weiterlesen:
Becul de ulei Mercedes Cla care rămâne aprins

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța de pornire pe Mercedes Benz CLA Class, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Mercedes Benz CLA Class, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercedes Benz CLA Class.

Legătura cu publicația principală