Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Citroen C1?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, suferim, din păcate, și dezavantajele. Cei mai mulți dintre noi sunt incomod cu ceva electric pe Citroen C1, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța pentru radioul auto pe Citroen C1. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații ar putea fi important să înlocuiți siguranța radio a autovehiculului Citroen C1 dvs., apoi unde este siguranța radioului auto al Citroenului C1 .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto pe Citroen C1?

Deci, să începem pagina noastră de conținut pe locația siguranței radio-ului auto Citroen C1 prin interesul de a-l schimba. S-ar putea să simți că siguranța ta s-a ars, dar nu ești sigur. Este important de știut că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Citroen C1 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si verifica daca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Citroen C1 când nu va mai funcționa fără motiv aparent . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă provoacă problema.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Citroen C1?

Unde este siguranța unității principale la Citroen C1?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Citroenului dvs. C1 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. Este adesea conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom vedea cele două locuri unde siguranța radioului auto al Citroenului C1 poate fi găsit.

Setarea siguranței radioului auto original la Citroen C1

.

Dacă încă mai aveți unitatea principală originală pe Citroen C1, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a automobilului dumneavoastră . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să solicitați sfaturi din manualul de instrucțiuni al vehiculului dumneavoastră dacă nu îl găsiți. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru restul procesului:

 • Răsfoiți manualul de instrucțiuni de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a găsi siguranța radioului auto al Citroenului dvs. C1 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în caz contrar, duceți vehiculul la tehnicianul dumneavoastră, astfel încât acesta să poată analiza mai atent cauza problemei dumneavoastră.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală de altă marcă pe Citroen C1

În cele din urmă, vom vedea circumstanțele unui radio auto cumpărat în magazine și cum să găsești siguranța radioului auto pe Citroen C1 în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Citroen C1 , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Citroenului dvs. C1, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto Citroen C1 dvs.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a înlocui siguranța la Citroen C1
Weiterlesen:
Lampa de frana Citroen C1 ramane aprinsa, ce sa fac?

Acum știi cum să găsești siguranța pentru radioul mașinii , daca sunteti in cautarea altor sigurante precum siguranta demarorului pe Citroen C1, sau siguranta claxonului, nu ezitati sa cereti sfaturi din articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Citroen C1, aruncați o privire la categoria Citroen C1.

Legătura cu publicația principală