Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Audi A7?

Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, deși acest lucru ne aduce confort, noi, din păcate, suferim și dezavantajele. Majoritatea dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Audi A7, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În această postare, vom încerca să vă ajutăm rezolvați complicațiile cu siguranța si in mod specific sa găsiți siguranța pentru radioul mașinii la Audi A7. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații poate fi important să schimbați siguranța radioului auto Audi A7, apoi unde este siguranța pentru radioul mașinii Audi A7 .

De ce să schimbi siguranța radioului auto la Audi A7?

Deci, să începem conținutul nostru pe locația siguranței pentru radioul mașinii Audi A7 prin beneficiul schimbării acestuia. S-ar putea să simți că siguranța ta s-a ars, dar nu ești sigur. Este necesar să știm că a siguranța acționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea la Audi A7 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai puțin gros, care va lăsa să se completeze o anumită tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le poti verifica si valida ca filamentul este inca intact. În general, vei dori schimba siguranta radioului auto al unui Audi A7 cand acesta nu va mai functiona fara o cauza aparenta . Dacă bateria funcționează corect, poate fi siguranța care duce la problema ta.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Audi A7, ce să fac?

Unde este siguranța unității principale la Audi A7?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Audi A7 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. În general, este conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom vedea cele două locuri unde siguranța radioului auto al Audi A7-ului tău poate fi localizat.

Setarea siguranței radioului auto original la Audi A7

.

Dacă încă aveți unitatea principală originală pe Audi A7, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul proprietarului vehiculului dacă nu îl puteți localiza. Iată pașii de urmat pentru restul procesului:

 • Citiți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Audi A7 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în caz contrar duceți-vă vehiculul la mecanic, astfel încât acesta să se uite mai atent la cauza problemei dvs.
 • După ce schimbați siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală de altă marcă pe Audi A7

În sfârșit, vom vedea cazul unui radio auto cumpărat din magazine și cum se localizează siguranța radioului auto pe Audi A7 în această situație . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul de pe Audi A7 , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În partea din spate a radioului auto al Audi A7, ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului Audi A7.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei putea pentru a schimba siguranța la Audi A7
Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de masă de aer pe Audi A7?

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , daca sunteti in cautare de alte sigurante precum siguranta demarorului pe Audi A7, sau siguranta claxonului, nu ezitati sa consultati articolele noastre dedicate acestor sigurante.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Audi A7, accesați categoria noastră Audi A7.

Legătura cu publicația principală