Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța radioului auto la Alfa Romeo 156?

Mașinile moderne sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate și noi trecem prin dezavantaje. Cei mai mulți dintre noi ne simțim incomozi cu ceva electric pe Alfa Romeo 156, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe el. Pe această pagină, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si in mod specific sa găsiți siguranța radioului auto pe Alfa Romeo 156. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații poate fi relevant să înlocuiți siguranța radioului auto Alfa Romeo 156, apoi unde este siguranța radioului auto al Alfa Romeo 156 .

De ce să înlocuiți siguranța radioului auto pe Alfa Romeo 156?

Deci, să începem articolul nostru pe locația siguranței radio auto a Alfa Romeo 156 prin interesul de a-l schimba. S-ar putea să aveți impresia că siguranța dvs. s-a ars, dar nu sunteți sigur. Este important de știut că a siguranța funcționează ca un dispozitiv de securitate pentru a preveni supratensiunea pe Alfa Romeo 156 . Va fi un rezistor, dintr-un filament, mai mult sau mai putin gros, care va lasa sa treaca o anumita tensiune si care se va rupe daca tensiunea este prea puternica. De aici și faptul ca sunt transparente, le puteti verifica si confirma ca filamentul este inca intact. În general, vei dori înlocuiți siguranța radioului auto al unui Alfa Romeo 156 când nu va mai funcționa fără o cauză aparentă . Dacă bateria funcționează eficient, poate fi siguranța care vă cauzează problema.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Alfa Romeo 156 mea?

Unde este siguranța unității principale la Alfa Romeo 156?

Vom face acum căutați siguranța în unitatea principală a Alfa Romeo 156 . Siguranța este în general o siguranță de 15 amperi, de culoare albastră. Cu toate acestea, în funcție de tipul de radio pe care îl aveți, acesta poate fi în două locații diferite. Este adesea conectat la prizele de 12 volți de pe consola centrală. Vom vedea cele două locuri unde siguranța radioului auto al Alfa Romeo 156 pot fi identificate.

Setarea siguranței radioului auto original la Alfa Romeo 156

.

Dacă încă mai aveți unitatea principală originală pe Alfa Romeo 156, dvs siguranța ar trebui să fie în cutia de siguranțe interioară a mașinii dvs . Ar trebui să fie în spatele unui capac de plastic lângă scaunul șoferului. Vă rugăm să consultați manualul de utilizare al mașinii dumneavoastră dacă nu îl puteți găsi. Iată pașii de urmat pentru restul procedurii:

 • Citiți manualul de utilizare de pe capacul cutiei de siguranțe pentru a localiza siguranța radioului auto al Alfa Romeo 156 , trebuie remarcat ca „radio” sau „sistem de sunet”

  .

 • Scoateți cu atenție siguranța radioului auto și verificați starea acesteia.
 • Dacă este defect, schimbați-l cu o siguranță nouă , în orice alt caz, duceți-vă mașina la tehnicianul dvs. auto pentru ca acesta să se uite mai atent la declanșarea problemei dvs.
 • După ce înlocuiți siguranța radioului auto, reasamblați și testați radioul auto.

Înlocuirea siguranței pe o unitate principală a unui produs diferit pe Alfa Romeo 156

În sfârșit, vom vedea cazul unui radio auto cumpărat din magazine și cum să localizați siguranța radioului auto pe Alfa Romeo 156 în acest scenariu . Iată diferiții pași pe care trebuie să îi urmați pentru a accesa această siguranță:

 • Scoateți radioul auto din Alfa Romeo 156 , de obicei, va trebui să folosiți un pumn pentru a debloca suporturile de pe toate cele patru colțuri ale radioului.
 • În spatele radioului auto al Alfa Romeo 156 dvs., ar trebui să vedeți pe firele de alimentare o singură cutie de siguranțe neagră, deschideți-o, în ea veți găsi siguranța radioului auto al Alfa Romeo 156 dvs.

  .

 • Este o siguranță din sticlă transparentă, așa că acum vei avea capacitatea pentru a înlocui siguranța pe Alfa Romeo 156
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Alfa Romeo 156, ce să fac?

Acum știi cum să găsești siguranța radioului auto , dacă sunteți în căutarea altor siguranțe precum siguranța demaror pe Alfa Romeo 156, sau siguranța claxonului, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut dedicate acestor siguranțe.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Alfa Romeo 156, accesați categoria noastră Alfa Romeo 156.

Legătura cu publicația principală