Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța de pornire Volkswagen Transporter?

Mașinile recente sunt din ce în ce mai echipate cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate și noi suferim dezavantaje. Mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Volkswagen Transporter, cu atât mai puțin să se apropie de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța de pornire pe Volkswagen Transporter. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom afla în ce situații poate fi important să înlocuiți siguranța de pornire a Volkswagen Transporter-ului dvs., apoi care este siguranța și, în final, unde este siguranța de pornire a Volkswagen Transporter-ului tău .

De ce să înlocuiți siguranța de pornire a Volkswagen Transporter-ului dvs.?

.

Deci, să începem articolul nostru cu motivele schimbării siguranței demarorului la Volkswagen Transporter. Schimbarea unei siguranțe nu este o procedură deosebit de complexă, dar atunci când atingeți electricitatea vehiculului dvs., este mai bine să luați câteva măsuri de precauție. De aceea, este mai bine să fii sigur de beneficiile acestei proceduri înainte de a o face. În multe cazuri, veți încerca să identificați unde siguranța demarorului de pe Volkswagen Transporter este, atunci când autovehiculul dumneavoastră are probleme de pornire. Dacă nu pornește deloc sau, dacă nu pornește bine, poate doriți să vă uitați la cutia de siguranțe. Înainte de a face asta, verificați bateria pentru a vă asigura că problema nu este cauzată de acolo. De asemenea, ar trebui să încercați să verificați contactorul autovehiculului dumneavoastră , pentru că poate fi la fel de bine declanșatorul unor probleme cu demarorul Volkswagen Transporter-ului tău. În sfârșit, ultima oportunitate, uită-te la releu electric dacă problema nu provine de acolo. Dacă în ciuda acestor verificări mai trebuie să știți unde siguranța demarorului de pe Volkswagen Transporter este, continuați la secțiunea următoare.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Transporter, ce pot face?

Care este siguranța de pornire la Volkswagen Transporter?

Vom face acum, înainte de a localiza unde este siguranța demarorului de pe mașina dvs., explicați-vă ce este siguranța de demarare a vehiculului dvs. Volkswagen Transporter. Până acum vehiculele nu erau echipate cu siguranțe de pornire, deoarece eliberează energie considerabilă atunci când unitatea motorului este pornită și, în plus, nu este constant stabilă. Cu toate acestea, de câțiva ani, producătorii au început să integreze pe solenoidul demarorului o siguranță de aproximativ 150/200 de amperi care va „proteja piesele auxiliare” ale demarorului Volkswagen Transporter-ului tău, cum ar fi aprinderea de exemplu. Există totuși o altă siguranță care a existat mai mult timp și care are legătură și cu demarorul, este siguranța F8, care este în general 20/25 amperi și este cunoscută drept siguranța de excitație a demarorului la Volkswagen Transporter .

Unde găsiți siguranța de pornire la Volkswagen Transporter?

Acum haideți să trecem la partea care vă interesează probabil cel mai mult. După ce ați descoperit ce siguranță de pornire va trebui să o schimbați, este timpul să determinați unde siguranța demarorului este pe Volkswagen Transporter . Va trebui să vă uitați sub capotă, în majoritatea cazurilor, așa cum sa descoperit în secțiunea anterioară, dvs siguranța demarorului la Volkswagen Transporter se află în cutia de siguranțe din compartimentul motor al autovehiculului dumneavoastră , se găsește sub un capac, aproape de baterie. Rețineți că înainte de orice intervenție va trebui să deconectați bateria de la Volkswagen Transporter, pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Pentru a fi sigur de poziția siguranței de pornire a Volkswagen Transporter-ul dvs., va trebui să aveți broșura de întreținere cu schema siguranței cu poziţia şi rolul fiecărei siguranţe. Nu schimbați niciodată o siguranță cu o siguranță cu amperaj mai mic sau mai mare, deoarece aceasta poate declanșa un incendiu sau poate deteriora orice piesă a vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter. Dacă vrei schimbați siguranța releului de pornire al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră , va trebui sa mergi la mecanicul tau auto care cu siguranta iti va sugera sa schimbi tot demarorul.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Transporter 6?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию