Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța de pornire Peugeot 308?

Mașinile recente sunt din ce în ce mai echipate cu tehnologie și deși acest lucru ne aduce confort, din păcate și noi suferim dezavantajele. Majoritatea oamenilor nu se simt confortabil cu nimic electric pe Peugeot-ul nostru 308, darămite să se apropie de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm remediați problemele cu siguranțe si in mod specific sa găsiți siguranța de pornire pe Peugeot 308. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom descoperi în ce scenarii poate fi relevant să înlocuiți siguranța de pornire a Peugeot 308 dvs., apoi care este siguranța și, în final, unde este siguranța de pornire a lui Peugeot 308 .

De ce să înlocuiți siguranța de pornire a lui Peugeot 308?

.

Deci, să începem conținutul nostru cu cauzele schimbării siguranței demarorului la Peugeot 308. Schimbarea unei siguranțe nu este o procedură deosebit de dificilă, dar atunci când atingeți electricitatea vehiculului dvs., este mai bine să luați câteva măsuri. De aceea, este mai bine să fii sigur de beneficiile acestei proceduri înainte de a o face. În multe cazuri, veți încerca să identificați unde siguranța demarorului pe Peugeot 308 este, când mașina ta are complicații de pornire. Fie că nu pornește deloc sau, dacă nu pornește bine, poate doriți să vă uitați la cutia de siguranțe. Înainte de a face asta, verificați bateria pentru a vă asigura că problema nu provine de acolo. De asemenea, ar trebui să încercați să vă uitați la contactorul mașinii dvs , deoarece poate fi la fel de bine cauza unor probleme cu demarorul Peugeot-ului dumneavoastră 308. În sfârșit, ultima posibilitate, uitați-vă la releu electric dacă problema nu rezultă de acolo. Dacă în ciuda acestor verificări mai trebuie să știți unde siguranța demarorului pe Peugeot 308 este, continuați la secțiunea următoare.

Weiterlesen:
Peugeot 308 CARE INTREAZĂ în modul limp

Care este siguranța de pornire la Peugeot-ul tău 308?

Vom face acum, înainte de a găsi unde este siguranța demarorului de pe mașina dvs., arătați-vă care este siguranța demarorului pe Peugeot 308. Până acum mașinile nu erau echipate cu siguranțe de pornire deoarece produce energie semnificativă la pornirea motorului și, în plus, nu este constant stabil. Cu toate acestea, de câțiva ani, producătorii au început să integreze pe solenoidul demarorului o siguranță de aproximativ 150/200 de amperi care va „proteja piesele auxiliare” ale demarorului Peugeot-ului dumneavoastră 308, cum ar fi aprinderea de exemplu. Există totuși o altă siguranță care a existat mai mult timp și care este, de asemenea, conectată la demaror, este siguranța F8, care este în general 20/25 amperi și se numește siguranța de excitație a demarorului pe Peugeot 308 .

Unde găsiți siguranța de pornire la Peugeot 308?

Acum să trecem la componenta care probabil ești cel mai interesat. După ce ai identificat siguranța de pornire pe care va trebui să o schimbi, este timpul să identifici unde siguranța demarorului este pe Peugeot 308 . Va trebui să vă uitați sub capotă, în majoritatea cazurilor, așa cum sa văzut în secțiunea anterioară, dvs Siguranța demarorului de pe Peugeot 308 este în cutia de siguranțe din compartimentul motor al mașinii dvs. , este situat sub un capac, aproape de baterie. Rețineți că înainte de orice intervenție va trebui să deconectați bateria de pe Peugeot 308, pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Pentru a fi sigur de poziția siguranței de pornire a Peugeot-ului dumneavoastră 308, va trebui să aveți broșura de întreținere cu schema siguranței cu poziţia şi rolul fiecărei siguranţe. Nu schimbați aproape niciodată o siguranță cu o siguranță cu amperaj mai mic sau mai mare, deoarece aceasta poate provoca un incendiu sau poate deteriora orice componentă a Peugeot-ului dvs. 308. Dacă doriți să schimbați siguranța releului de pornire al lui Peugeot 308 , va trebui sa mergi la tehnicianul tau auto care cu siguranta te va sfatui sa schimbi tot demarorul.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Peugeot 308

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Peugeot 308, nu ezitați să consultați categoria noastră Peugeot 308.

Legătura cu publicația principală