Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța de pornire Lexus ES?

Mașinile recente sunt din ce în ce mai dotate cu tehnologie și deși acest lucru ne aduce confort, din păcate trecem și prin dezavantaje. Mulți oameni nu se simt confortabil cu nimic electric pe Lexus ES nostru, darămite să se apropie de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm rezolvați problemele cu siguranțe si mai ales sa găsiți siguranța de pornire pe Lexus ES dvs. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom afla în ce scenarii ar putea fi important să schimbați siguranța de pornire a Lexus ES dvs., apoi care este siguranța și, în final, unde este siguranța de pornire a Lexus ES-ul tău .

De ce să schimbați siguranța de pornire a Lexus ES dvs.?

.

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu cauzele schimbării siguranței demarorului la Lexus ES. Schimbarea unei siguranțe nu este o procedură deosebit de dificilă, dar atunci când atingeți electricitatea mașinii dvs., este mai bine să luați câteva măsuri de siguranță. De aceea, este mai bine să vă asigurați de beneficiile acestei proceduri înainte de a o face. În multe cazuri, vei încerca să afli unde siguranța demarorului de pe Lexus ES este, când mașina ta are probleme la pornire. Dacă nu pornește deloc sau, dacă nu pornește bine, poate doriți să vă uitați la cutia de siguranțe. Înainte de a face asta, verificați bateria pentru a vă asigura că problema nu provine de acolo. De asemenea, ar trebui să încercați să vă uitați la contactorul mașinii dvs , deoarece poate fi, de asemenea, declanșatorul unor probleme cu demarorul Lexus ES-ul tău. În sfârșit, ultima posibilitate, uită-te la releu electric dacă problema nu provine de acolo. Dacă în ciuda acestor verificări mai trebuie să știți unde siguranța demarorului pe Lexus ES este, continuați la secțiunea următoare.

Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda pe Lexus ES

Care este siguranța de pornire la Lexus ES dvs.?

Vom face acum, înainte de a localiza unde se află siguranța demarorului de pe autovehiculul dvs., arătați-vă care este siguranța demarorului pe Lexus ES. Până acum mașinile nu erau echipate cu siguranțe de pornire, deoarece emite energie substanțială la pornirea motorului și, în plus, nu este întotdeauna stabilă. Cu toate acestea, de câțiva ani, producătorii au început să integreze o siguranță pe solenoidul demarorului de aproximativ 150/200 de amperi care va „proteja părțile auxiliare” ale demarorului Lexus ES-ul tău, cum ar fi aprinderea de exemplu. Există totuși o altă siguranță care a existat mai mult timp și care este, de asemenea, conectată la demaror, este siguranța F8, care este în general 20/25 amperi și este cunoscută drept siguranța de excitație a demarorului pe Lexus ES .

Unde găsiți siguranța de pornire la Lexus ES dvs.?

Acum să trecem la piesa care probabil ești cel mai interesat. După ce ai identificat siguranța de pornire pe care va trebui să o schimbi, este timpul să identifici unde siguranța demarorului este pe Lexus ES . Va trebui să vă uitați sub capotă, în majoritatea cazurilor, așa cum sa văzut în secțiunea anterioară, dvs siguranța demarorului de pe Lexus ES se află în cutia de siguranțe din compartimentul unității motorului mașinii dvs , este bazat sub un capac, aproape de baterie. Rețineți că înainte de orice intervenție va trebui să deconectați bateria de la Lexus ES, pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Pentru a fi sigur de poziția siguranței de pornire a Lexus ES dvs., va trebui să aveți broșura de întreținere cu schema siguranței cu poziţia şi scopul fiecărei siguranţe. Nu schimbați aproape niciodată o siguranță cu o siguranță cu amperaj mai mic sau mai mare, deoarece aceasta poate declanșa un incendiu sau poate deteriora orice piesă a Lexus ES. Dacă vrei schimbați siguranța releului de pornire al Lexus ES , va trebui sa mergi la mecanicul tau auto care cu siguranta iti va sugera sa schimbi tot demarorul.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Lexus ES, ce să faci?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Lexus ES, accesați categoria noastră Lexus ES.

Legătura cu publicația principală